LYLO piše blog

15.

01. 2018

 

Ko je zunaj mraz...

Avtor lylo dne 15. 1. 2018

Zame je vsak letni čas lep, poseben, nezamenljiv. Tudi zima ima svoje prednosti - sneg, zimsko sonce, poledenela jezera, rdeča lička, ogenj v kaminu,... V vsakem letnem času moramo izkoristiti največ kar nam prinaša in uživati v vsakem trenutku! Seveda pa je vedno najbolj pomembno poskrbeti za svoje zdravje in dobro počutje, zato se pred mrazom zavaruj s toplimi pleteninami, ki jih najdeš tudi na Lylo

Ko je zunaj mraz...

Naj bodo pletenine tople pa tudi zanimive, praktične pa tudi modne. Spodaj si poglej nekaj trendov pletenine v katerih se boš grela letošnjo zimo.

- zavezano

Še iz prejšnjih sezon se tudi to zimo nadaljuje trend zavezovanja Zanimiva popestritev pletenine, ki jo z nekaj domišljije lahko narediš tudi sama.

- preveliko

Večje, udobnejše in modernejše. Široki in dolgi kroji so idealni za mrzle zimske dni, ko se lahko zaviješ v mehke pletenine.

- puhasto

Letos boš lahko kot medvedek v puhastem in mehkem kožuščku Če ti pletenine v tem stilu niso všeč pa si lahko nadeneš zimsko jakno v tem izgledu.

- potiskano

Sproščeno, modno in športno boš izgledala v potiskanih puloverjih, ki bodo v trendu tudi letošnjo pomlad, zato se izplača investirati v tak kos.

- izvezeno

Za vse romantične duše so tukaj zapeljivi puloverji z izvezenimi rožami, ki bodo v trendu tudi letošnjo pomlad. Vezenine si lahko privoščiš tudi na hlačah, krilih, jaknah,...itd.

- okrašeno

Puloverje lahko popestriš z dodatki kot so perlice, kristalčki, neti, pentljice, čipke,... Pletenine lahko spremeniš tudi sama - uporabi domišljijo in iz dolgočasnega puloverja naredi zanimiv in moden kos.

Oblačila z zgornjih fotografij najdeš na Lylo v kategoriji majice - puloverji in jopice, kjer je na voljo več kot 1000 artiklov, preveri! Želim ti lepo, toplo in udobno zimo

20.

12. 2017

 

Božično voščilo

Avtor lylo dne 20. 12. 2017

Božično voščilo

Draga Lylo bralka!

Najbolj srečni smo takrat, ko osrečimo nekoga drugega. Osreči sebe in druge s prijazno besedo, stiskom rok, toplim objemom in z malimi pozornostmi. Naj lepota in čarobnost praznikov traja skozi vse leto 2018!

Hvala za tvojo zvestobo, tvoje klike, obiske spletne strani in branje bloga V letu 2018 se bomo zate potrudili še bolj, zato nas spemljaj še naprej. Lepe praznike ti želimo!

Ekipa Lylo

11.

05. 2017

 

Zavozlano

Avtor lylo dne 11. 5. 2017

Zavozlano

Svoj izgled lahko popestriš z modnim vozlom, ki ga lahko nosiš na svoji majici, bluzi, puloverju ali na obutvi. Nekaj meni najljubših čevljev s trendi vozlom si poglej v galeriji spodaj, še več pa jih poišči v kategoriji obutev na Lylo

26.

04. 2017

 

Gremo migat!

Avtor lylo dne 26. 4. 2017

Gremo migat!

Telovadba, tek, hoja ali katerakoli druga oblika vadbe je koristna ne samo za tvoje telo, ampak tudi za tvoje počutje. V nadaljevanju si preberi nekatere pozitivne učinke športa, če pa jim še vedno ne boš verjela potem pa jih preveri sama

- Telovadba izboljša počutje, saj se med gibanjem v telesu izločajo hormoni endorfini, ki poskrbijo za tvoje dobro počutje. Med telovadbo se boš sprostila in pozabila na skrbi.

- Šport povečuje tvojo samozavest, saj se tvoje telo s športom spreminja in zmore vedno več. Z boljšimi rezultati bo boljša tudi tvoja samopodoba.

- Z gibanjem boš poskrbela za prekrvavitev telesa in tako poskrbela za zdravje svojega srca in ožilja.

- Z redno telovadbo boš ohranjala telesno težo in predvsem zdravo telo. Ne pozabi še na zdravo prehrano in na pitje veliko vode med in po vadbi.

- Sprehod, kolesarjenje, rolanje, hoja v hribe ali druga oblika vadbe je odlična oblika druženja s prijatelji ali družino.

Zgoraj je omenjenih le nekaj razlogov za to, da telo spraviš v miganje. Mogoče ti bo še lažje v trendi športnih oblačilih, ki jih najdeš na Lylo. Nekaj mojih najljubših kosov si poglej spodaj.

Oblačila in obutev na zgornjih fotografijah najdeš na Lylo.si, kjer te v kategorijah obutev za prosti čas, hlače in topi čaka še veliko drugih kosov. Preveri!

Vseh Lylo.si blogov: 279
1 2 3 4 5 ... 70


×