LYLO piše blog

03.

02. 2017

 

Nagradna igra: našitki - zaključeno

Avtor lylo dne 3. 2. 2017

Obvezen dodatek na letošnjih oblačilih o našitki. Pisani in zabavni, vseh velikosti in oblik bodo krasili hlače, jakne, majice, bluze, puloverje, itd. Veliko kosov z našitki najdeš na Lylo, če pa želiš ustvarjati sama ti podarjamo komplet našitkov s spodnje fotografije.

Nagradna igra: našitki - zaključeno

Bralka, ki bo prva poslala svoj naslov na tina.g@lylo.si bo prejela komplet našitkov po pošti. 

Našitke boš lahko na oblačila pritrdila z likalnikom, brez šivanja. Oblačilo boš položila na likalno desko, namestila našitek, ga prekrila z listom papirja in čez papir večkrat polikala našitek, da se bo dobro pritrdil na oblačilo.

Kot omenjeno, najdeš veliko modnih kosov z našitki na Lylo.si - pobrskaj v kategorijah puloverji, hlače, superge in majice. Nekatere moje najljubše kose si poglej spodaj...

01.

02. 2017

 

Makeup trendi za zimo 2017

Avtor lylo dne 1. 2. 2017

Pozimi je koža na obrazu izpostavljena vetru, mrazu, soncu, suhemu zraku, itd., zaradi česar jo moramo še dodatno zaščititi. Osnova je hranljiva krema z zaščitnim faktorjem, kožo pa dodatno zaščiti tudi plast pudra. Kaj pa ostali makeup? Letošnje trende si poglej v nadaljevanju...

Makeup trendi za zimo 2017

- temne ustnice

Pozimi si lahko privoščiš temnejše odtenke šminke, vse od temno rdeče do temno vijolične, izbira je tvoja. Pazi le, da je odtenek primeren tvoji barvi kože, da ne boš preveč bleda. Več o pravi izbiri temne šminke si lahko prebereš v eni od prejšnjih objav na blogu.

- mačje oči

Oči poudari z debelejšo črto na zgornji veki, na zunanjem robu pa jo usmeri navzgor. Črta naj bo tanjša na notranji strani in debelejša na zunanji, poteka pa naj po celotni dolžini zgornje veke.

- bujne trepalnice

Trepalnice privihaj s kleščami, nato pa uporabi več plasti maskare za večji volumen. Posebej pozorna bodi na zunanje kotičke oči - tam poudarjene trepalnice jih bodo povečale in odprle. Trepalnice, ki se zlepijo skupaj loči s suho krtačko.

- bleščeč pogled

V trendu so še vedno bleščise in kovinski lesk, zato uporabi bleščeče senčilo in ga nanesi na celotno površino veke ali pa le na notranjo stran oči, da ustvariš bleščeč pogled.

Na Lylo.si lahko izbiraš med več kot 1100 kosov ličil, najdeš jih v kategoriji kozmetika. Preveri in poišči sebi najljubše

vir fotografij: Lylo.si in Pinterest

17.

01. 2017

 

Naredi si sama: zimski cof

Avtor lylo dne 17. 1. 2017

Kapa s cofom je letošnji skorajda obvezni modni dodatek, cofki pa so zelo popularni tudi kot dodatek na torbici, šalu, puloverju, itd. Z malo truda lahko cofek enostavno izdelaš sama - postopek si poglej spodaj.

Naredi si sama: zimski cof

Izdelava cofka je preprosta in ves material ki ga potrebuješ imaš najbrž že doma. Potrebuješ namreč samo trši karton, svinčnik, škarje in volno.

Na karton nariši večji in manjši krog. pomagaš si lahko s skodelicami različih velikosti. Nato izreži oba kroga, da dobiš kolobar. Okoli kolobarja naveži nitko volne, da boš kasneje z njo zavezala cofek. Nato preostalo volno naveži okoli kolobarja, pazi le, da bo volnena nitka ostala na svojem mestu.

Velikost cofka je odvisna od širine kolobarja, gostota cofka pa od količine volne, ki jo navežeš okoli kolobarja. Ko zaključiš z navezovanjem volne okoli kolobarja s škarjicami odstriži volno po zunanjem robu kolobarja. Striži previdno, da volna ostane na svojem mestu.

Ko zaključiš s striženjem, z nitko močno zaveži odrezano volno in tako dobiš cofek S škarjicami ga lahko na koncu še oblikuješ po svojih željah.

So ti všeč kape s cofi? Široko izbiro najdeš na Lylo.si v kategoriji modni dodatki

23.

12. 2016

 

Božični nohtki

Avtor lylo dne 23. 12. 2016

Če te praznično vzdušje še ni čisto prevzelo, potem je čas, da za to poskrbiš tudi sama Poleg okraševanja jelke, peke piškotov, pisanja voščilnic in zavijanja daril lahko praznično okrasiš tudi svoje nohtke. Kako si poglej v nadaljevanju...

Božični nohtki

Za božične nohtke sem izbrala temno rdeč, bel in srebrni lak z bleščicami. Najdeš jih na Lylo v kategoriji kozmetika - nega nohtov.

Če želiš, lahko nohtke najprej nalakiraš s podlakom, ki bo noht zaščitil in poskrbel za dobro podlago. Nato jih nalakiraj z barvnim lakom, z izjemo nohtka kjer bo jelka - tega nalakiraj s svetlejšim barvnim lakom.

Ko se barvni lak dobro posuši s tankim čopičem nariši jelko. 

Na koncu z lakom z bleščicami na jelko nariši okraske. Pomagaj si s palčko ali buciko.

Zaključiš lahko z nadlakom, ki bo nohte zaščitil in jim dal sijaj.

Če ti je ideja všeč, ti bodo mogoče všeč tudi božični nohtki iz prejšnjih objav na Lylo blogu:

- Božiček na nohtkih

- Snežinka na nohtkih

- Sneženi mož na nohtkih

Želim ti veliko prazničnega vzdušja v prihodnjih dneh, ter veliko zabave pri ustvarjanju!

Vseh Lylo.si blogov: 278
1 2 3 4 5 6 ... 70


×