LYLO piše blog

11.

05. 2017

 

Zavozlano

Avtor lylo dne 11. 5. 2017

Zavozlano

Svoj izgled lahko popestriš z modnim vozlom, ki ga lahko nosiš na svoji majici, bluzi, puloverju ali na obutvi. Nekaj meni najljubših čevljev s trendi vozlom si poglej v galeriji spodaj, še več pa jih poišči v kategoriji obutev na Lylo

26.

04. 2017

 

Gremo migat!

Avtor lylo dne 26. 4. 2017

Gremo migat!

Telovadba, tek, hoja ali katerakoli druga oblika vadbe je koristna ne samo za tvoje telo, ampak tudi za tvoje počutje. V nadaljevanju si preberi nekatere pozitivne učinke športa, če pa jim še vedno ne boš verjela potem pa jih preveri sama

- Telovadba izboljša počutje, saj se med gibanjem v telesu izločajo hormoni endorfini, ki poskrbijo za tvoje dobro počutje. Med telovadbo se boš sprostila in pozabila na skrbi.

- Šport povečuje tvojo samozavest, saj se tvoje telo s športom spreminja in zmore vedno več. Z boljšimi rezultati bo boljša tudi tvoja samopodoba.

- Z gibanjem boš poskrbela za prekrvavitev telesa in tako poskrbela za zdravje svojega srca in ožilja.

- Z redno telovadbo boš ohranjala telesno težo in predvsem zdravo telo. Ne pozabi še na zdravo prehrano in na pitje veliko vode med in po vadbi.

- Sprehod, kolesarjenje, rolanje, hoja v hribe ali druga oblika vadbe je odlična oblika druženja s prijatelji ali družino.

Zgoraj je omenjenih le nekaj razlogov za to, da telo spraviš v miganje. Mogoče ti bo še lažje v trendi športnih oblačilih, ki jih najdeš na Lylo. Nekaj mojih najljubših kosov si poglej spodaj.

Oblačila in obutev na zgornjih fotografijah najdeš na Lylo.si, kjer te v kategorijah obutev za prosti čas, hlače in topi čaka še veliko drugih kosov. Preveri!

23.

02. 2017

 

Za spomladanske sprehode

Avtor lylo dne 23. 2. 2017

Za spomladanske sprehode

Čeprav imam zelo rada zimo, se vsako leto razveselim pomladi. Pomlad prinaša več sonca, lepše vreme, daljše dneve in svetle barve. Letos je najbolj v trendu nežno rozna, ki je idealna tudi za obutev. Zase sem izbrala udobne svetlo roza supergice, idealne za dolge spomladanske sprehode

Na Lylo jih najdeš še v bež, črni in beli barvi. Izbereš pa lahko tudi druge modele v kategoriji športna obutev, kjer je na voljo več kot 1200 artiklov. Preveri!

03.

02. 2017

 

Nagradna igra: našitki - zaključeno

Avtor lylo dne 3. 2. 2017

Obvezen dodatek na letošnjih oblačilih o našitki. Pisani in zabavni, vseh velikosti in oblik bodo krasili hlače, jakne, majice, bluze, puloverje, itd. Veliko kosov z našitki najdeš na Lylo, če pa želiš ustvarjati sama ti podarjamo komplet našitkov s spodnje fotografije.

Nagradna igra: našitki - zaključeno

Bralka, ki bo prva poslala svoj naslov na tina.g@lylo.si bo prejela komplet našitkov po pošti. 

Našitke boš lahko na oblačila pritrdila z likalnikom, brez šivanja. Oblačilo boš položila na likalno desko, namestila našitek, ga prekrila z listom papirja in čez papir večkrat polikala našitek, da se bo dobro pritrdil na oblačilo.

Kot omenjeno, najdeš veliko modnih kosov z našitki na Lylo.si - pobrskaj v kategorijah puloverji, hlače, superge in majice. Nekatere moje najljubše kose si poglej spodaj...

Vseh Lylo.si blogov: 277
1 2 3 4 5 ... 70