LYLO piše blog

20.

12. 2017

 

Božično voščilo

Avtor lylo dne 20. 12. 2017

Božično voščilo

Draga Lylo bralka!

Najbolj srečni smo takrat, ko osrečimo nekoga drugega. Osreči sebe in druge s prijazno besedo, stiskom rok, toplim objemom in z malimi pozornostmi. Naj lepota in čarobnost praznikov traja skozi vse leto 2018!

Hvala za tvojo zvestobo, tvoje klike, obiske spletne strani in branje bloga V letu 2018 se bomo zate potrudili še bolj, zato nas spemljaj še naprej. Lepe praznike ti želimo!

Ekipa Lylo

11.

05. 2017

 

Zavozlano

Avtor lylo dne 11. 5. 2017

Zavozlano

Svoj izgled lahko popestriš z modnim vozlom, ki ga lahko nosiš na svoji majici, bluzi, puloverju ali na obutvi. Nekaj meni najljubših čevljev s trendi vozlom si poglej v galeriji spodaj, še več pa jih poišči v kategoriji obutev na Lylo

26.

04. 2017

 

Gremo migat!

Avtor lylo dne 26. 4. 2017

Gremo migat!

Telovadba, tek, hoja ali katerakoli druga oblika vadbe je koristna ne samo za tvoje telo, ampak tudi za tvoje počutje. V nadaljevanju si preberi nekatere pozitivne učinke športa, če pa jim še vedno ne boš verjela potem pa jih preveri sama

- Telovadba izboljša počutje, saj se med gibanjem v telesu izločajo hormoni endorfini, ki poskrbijo za tvoje dobro počutje. Med telovadbo se boš sprostila in pozabila na skrbi.

- Šport povečuje tvojo samozavest, saj se tvoje telo s športom spreminja in zmore vedno več. Z boljšimi rezultati bo boljša tudi tvoja samopodoba.

- Z gibanjem boš poskrbela za prekrvavitev telesa in tako poskrbela za zdravje svojega srca in ožilja.

- Z redno telovadbo boš ohranjala telesno težo in predvsem zdravo telo. Ne pozabi še na zdravo prehrano in na pitje veliko vode med in po vadbi.

- Sprehod, kolesarjenje, rolanje, hoja v hribe ali druga oblika vadbe je odlična oblika druženja s prijatelji ali družino.

Zgoraj je omenjenih le nekaj razlogov za to, da telo spraviš v miganje. Mogoče ti bo še lažje v trendi športnih oblačilih, ki jih najdeš na Lylo. Nekaj mojih najljubših kosov si poglej spodaj.

Oblačila in obutev na zgornjih fotografijah najdeš na Lylo.si, kjer te v kategorijah obutev za prosti čas, hlače in topi čaka še veliko drugih kosov. Preveri!

23.

02. 2017

 

Za spomladanske sprehode

Avtor lylo dne 23. 2. 2017

Za spomladanske sprehode

Čeprav imam zelo rada zimo, se vsako leto razveselim pomladi. Pomlad prinaša več sonca, lepše vreme, daljše dneve in svetle barve. Letos je najbolj v trendu nežno rozna, ki je idealna tudi za obutev. Zase sem izbrala udobne svetlo roza supergice, idealne za dolge spomladanske sprehode

Na Lylo jih najdeš še v bež, črni in beli barvi. Izbereš pa lahko tudi druge modele v kategoriji športna obutev, kjer je na voljo več kot 1200 artiklov. Preveri!

Vseh Lylo.si blogov: 278
1 2 3 4 5 ... 70


×