LYLO piše blog

26.

04. 2017

 

Gremo migat!

Avtor lylo dne 26. 4. 2017

Gremo migat!

Telovadba, tek, hoja ali katerakoli druga oblika vadbe je koristna ne samo za tvoje telo, ampak tudi za tvoje počutje. V nadaljevanju si preberi nekatere pozitivne učinke športa, če pa jim še vedno ne boš verjela potem pa jih preveri sama

- Telovadba izboljša počutje, saj se med gibanjem v telesu izločajo hormoni endorfini, ki poskrbijo za tvoje dobro počutje. Med telovadbo se boš sprostila in pozabila na skrbi.

- Šport povečuje tvojo samozavest, saj se tvoje telo s športom spreminja in zmore vedno več. Z boljšimi rezultati bo boljša tudi tvoja samopodoba.

- Z gibanjem boš poskrbela za prekrvavitev telesa in tako poskrbela za zdravje svojega srca in ožilja.

- Z redno telovadbo boš ohranjala telesno težo in predvsem zdravo telo. Ne pozabi še na zdravo prehrano in na pitje veliko vode med in po vadbi.

- Sprehod, kolesarjenje, rolanje, hoja v hribe ali druga oblika vadbe je odlična oblika druženja s prijatelji ali družino.

Zgoraj je omenjenih le nekaj razlogov za to, da telo spraviš v miganje. Mogoče ti bo še lažje v trendi športnih oblačilih, ki jih najdeš na Lylo. Nekaj mojih najljubših kosov si poglej spodaj.

Oblačila in obutev na zgornjih fotografijah najdeš na Lylo.si, kjer te v kategorijah obutev za prosti čas, hlače in topi čaka še veliko drugih kosov. Preveri!

23.

02. 2017

 

Za spomladanske sprehode

Avtor lylo dne 23. 2. 2017

Za spomladanske sprehode

Čeprav imam zelo rada zimo, se vsako leto razveselim pomladi. Pomlad prinaša več sonca, lepše vreme, daljše dneve in svetle barve. Letos je najbolj v trendu nežno rozna, ki je idealna tudi za obutev. Zase sem izbrala udobne svetlo roza supergice, idealne za dolge spomladanske sprehode

Na Lylo jih najdeš še v bež, črni in beli barvi. Izbereš pa lahko tudi druge modele v kategoriji športna obutev, kjer je na voljo več kot 1200 artiklov. Preveri!

03.

02. 2017

 

Nagradna igra: našitki - zaključeno

Avtor lylo dne 3. 2. 2017

Obvezen dodatek na letošnjih oblačilih o našitki. Pisani in zabavni, vseh velikosti in oblik bodo krasili hlače, jakne, majice, bluze, puloverje, itd. Veliko kosov z našitki najdeš na Lylo, če pa želiš ustvarjati sama ti podarjamo komplet našitkov s spodnje fotografije.

Nagradna igra: našitki - zaključeno

Bralka, ki bo prva poslala svoj naslov na tina.g@lylo.si bo prejela komplet našitkov po pošti. 

Našitke boš lahko na oblačila pritrdila z likalnikom, brez šivanja. Oblačilo boš položila na likalno desko, namestila našitek, ga prekrila z listom papirja in čez papir večkrat polikala našitek, da se bo dobro pritrdil na oblačilo.

Kot omenjeno, najdeš veliko modnih kosov z našitki na Lylo.si - pobrskaj v kategorijah puloverji, hlače, superge in majice. Nekatere moje najljubše kose si poglej spodaj...

01.

02. 2017

 

Makeup trendi za zimo 2017

Avtor lylo dne 1. 2. 2017

Pozimi je koža na obrazu izpostavljena vetru, mrazu, soncu, suhemu zraku, itd., zaradi česar jo moramo še dodatno zaščititi. Osnova je hranljiva krema z zaščitnim faktorjem, kožo pa dodatno zaščiti tudi plast pudra. Kaj pa ostali makeup? Letošnje trende si poglej v nadaljevanju...

Makeup trendi za zimo 2017

- temne ustnice

Pozimi si lahko privoščiš temnejše odtenke šminke, vse od temno rdeče do temno vijolične, izbira je tvoja. Pazi le, da je odtenek primeren tvoji barvi kože, da ne boš preveč bleda. Več o pravi izbiri temne šminke si lahko prebereš v eni od prejšnjih objav na blogu.

- mačje oči

Oči poudari z debelejšo črto na zgornji veki, na zunanjem robu pa jo usmeri navzgor. Črta naj bo tanjša na notranji strani in debelejša na zunanji, poteka pa naj po celotni dolžini zgornje veke.

- bujne trepalnice

Trepalnice privihaj s kleščami, nato pa uporabi več plasti maskare za večji volumen. Posebej pozorna bodi na zunanje kotičke oči - tam poudarjene trepalnice jih bodo povečale in odprle. Trepalnice, ki se zlepijo skupaj loči s suho krtačko.

- bleščeč pogled

V trendu so še vedno bleščise in kovinski lesk, zato uporabi bleščeče senčilo in ga nanesi na celotno površino veke ali pa le na notranjo stran oči, da ustvariš bleščeč pogled.

Na Lylo.si lahko izbiraš med več kot 1100 kosov ličil, najdeš jih v kategoriji kozmetika. Preveri in poišči sebi najljubše

vir fotografij: Lylo.si in Pinterest

Vseh Lylo.si blogov: 272
1 2 3 4 ... 68