LYLO piše blog

30.

12. 2013

 

Ideje za Silvestrovo

Avtor lylo dne 30. 12. 2013

Še en dan manjka do silvestrovega - noč, ko se poslavljamo od preteklega leta in pozdravljamo novega in noč, polna bleščic, lepih oblek, hrane in zabave!! Če še vedno ne veš v čem se boš zabavala, si spodaj poglej nekaj idej o tem, kaj obleči za najdaljšo noč v letu.

Ideje za Silvestrovo

1. črna

Klasična črna barva je idealna za vsako priložnost, saj v njej res ne moreš zgrešiti, še posebej v kombinaciji z bleščicami ali z nakitom srebrne barve. Kar je super pri črni barvi je tudi to, da te naredi vitkejšo, kar pomeni brezskrbno pokušanje silvesterske večerje

2. rdeča

Poleg tega, da je rdeča praznična barva, je tudi barva letošnje zime. Kombiniraj jo s črno in/ali zlato in praznično vzdušje bo zagotovljeno!

3. modra

Kraljevsko modra barva je ena mojih najljubših. Kombiniraš jo lahko z zlato ali s srebrno, če pa ti ni do pretiranega bleščanja, boš super izgledala tudi z modnimi dodatki v črni barvi.

4. bež

K bež oblekici dodaj zlate modne dodatke in tako vsakdanji izgled spremeni v prazničnega. In ne pozabi na zlate bleščice...

Vse obleke na zgornjih fotografijah lahko najdeš na Lylo v kategoriji obleke.

Obleci se tako, da ti bo udobno in da se boš počutila sproščeno. Zabave so namreč namenjene zabavanju, ne pa ukvarjanju z obleko, zato ti svetujem tudi udobno obutev v kateri boš lahko preplesala noč.

Želim ti super, zabavno, veselo in nepozabno silvestrovo 2013!!


več blogov


×