LYLO piše blog

22.

10. 2013

 

Jesenski nohtki

Avtor lylo dne 22. 10. 2013

Pika na i vsakemu izgledu so nohti. Spodaj si preberi, kakšne barve bodo to jesen...

Jesenski nohtki

1. Temni nohtki

Jeseni prevladujejo temnnejše barve tudi na nohtih. Pobarvaj jih na temno rdečo, temno zeleno, temno vijolično ali modro. Spodaj so laki Garnet, Indian Nights ter Midnight Blue.

Čeprav barve bolje izgledajo na krajših nohtih, lahko zelo kratki temni nohti delujejo nelaskavo. Zato nohte pusti da malo zrastejo, jih oblikuj ovalno in pobarvaj. Tako bodo tvoji prsti izgledali daljši.

2. Kovinski nohtki

Pa ne dobesedno Nohte pobarvaj na lesketajoče kovinske odtenke - od kovinsko modre do srebrne in vijolične. Spodaj so kovinski odtenki Feel the Fever, Hot to Trot in Sahara Sands.

3. Bleščeči nohtki

Bleščice so tu (juhuu ) Uporabiš lahko pisane, enobarve, male ali velike bleščice. Če pa se ti zdi to preveč ''bleščeče'', si noht nalakiraj s prozornim podlakom in samo na konice nanesi bleščice. Spodaj so laki Kinky Pink, Out of the Blue in Purple Pizzazz.

5. Nevtralni nohtki

Nevtralne barve nohtov naše roke naredijo elegantne, prste pa daljše in tanjše. Na fotografiji spodaj je lak za nohte Fairytale Florals, Spring Fling in White With One.

Kot lansko jesen, so tudi tokrat aktualni mat nohti. Noht preprosto nalakiraj z barvnim lakom, pusti da se dobro posuši in nalakiraj z mat nadlakom. Počakaj da se posuši in veselo v jesen!


več blogov


×