LYLO piše blog

24.

09. 2013

 

Kombiniraj balerinke s torbico

Avtor lylo dne 24. 9. 2013

Za tiste dni, ko ne veš kaj obleči, je super imeti plan B - ujemajoče se balerinke in torbica, ki ju lahko dodaš katerikoli kombinaciji in v trenutku izgledaš odlično!

Kombiniraj balerinke s torbico

Bež je idealna barva za jesen, njena nevtralnost pa je super za kombiniranje z različnimi barvami. K bež balerinkam in bež torbici dodaj temne jeans hlače in belo srajco, modne dodatke pa izberi v zlati barvi.

Črte so kljub končanemu poletju še vedno ostale v trendu. Kombinacija črtastih balerink in torbice je super dodatek k oblačilom živih barv kot sta rdeča in modra, bolj drzni pa zraven oblecite oblačila v neon barvah.

Klasiki se ne moremo izogniti (v bistvu se je tudi nočemo) saj balerinke in torbica v črni barvi pašeta k vsakemu oblačilu. Ko torej ne veš katero barvo dodati izberi vedno modno črno barvo.

Če si že sita monotonih kombinacij izberi dvobarvno torbico, ki jo lahko prilagajaš različnim oblačilom in obutvi, in s tem popestriš celoten izgled. Zgoraj si poglej kombinacijo dvobarvne torbice in ujemajočih se balerink.

Najbolj vroča barva te jeseni je rdeča in verjemi, ta trend bo trajal še vso zimo. Priskrbi si rdečo torbico, ki jo v toplih jesenskih dneh lahko kombiniraš z rdečimi balerinkami.

Več zanimivih balerink in torbic pa si poišči na Lylo...


več blogov


×