LYLO piše blog

17.

09. 2013

 

Trendi ličenja za jesen 2013

Avtor lylo dne 17. 9. 2013

Trendi ličenja za jesen 2013

Barvna paleta ličil se jeseni spremeni skupaj z naravo - v tople jesenske odtenke rdeče, oranžne, rjave in bež. Poleg naštetih barv pa so pri ličenju v trendu tudi temno vijolični odtenki.

Barvo senčila izberi glede na barvo svojih oči. Pri senčenju s senčilom temne barve pa ne pretiravaj - nanesi ga malo in na način, da bo poudaril tvoje oči.

Namesto črnih zadimljenih oči raje uporabi odtenke sive, ki delujejo manj vpadljivo in jih zato lahko uporabiš tudi za dnevni makeup.

V trendu je videz mačjih oči, ki jih ustvariš s črtalom za oči. Nariši tanko črto tik nad zgornjimi trepalnicami, in jo na koncu malo podaljšaj nad zunanjim kotičkom oči, da ustvariš zapeljiv pogled.

Na ustnice nanesi šminko rdeče barve. To jesen je v trendu temno rdeča, lahko uporabiš tudi temno vijolično. Pri uporabi temnih odtenkov šminke bodi pazljiva - ostali makeup naj bo minimalen, drugače bo obraz videti preveč nasičen. Ustnice pred mrazom zaščiti tudi z balzamom za ustnice.

Ob nizkih temperaturah moraš zaščititi tudi svojo kožo, zato uporabljaj hranilno kremo. Kožo lahko dobro zaščitiš tudi z uporabo pudra, ki naj vsebuje hranilne snovi primerne za tvoj tip kože.

In ne pozabi na zadnjo in najbolj pomembno stvari pri makeupu - velik nasmeh!


več blogov


×