LYLO piše blog

14.

09. 2013

 

Kaj bomo nosile to jesen?

Avtor lylo dne 14. 9. 2013

Kaj bomo nosile to jesen?

Meni se zdi jesen, vsaj kar se tiče oblačenja, bolj zanimiva kot poletje. Na vrsto pridejo gležnarji s peto, usnjene jakne in suknjiči ter plastenje oblačil, kar spremeni celoten izgled kombinacije.

Vsaka jesen s seboj prinese določene trende, ki so tudi letos spremenili izgled garderobe. V nadaljevanju si poglej katere barve, vzorce in materiale bomo nosili to jesen.

1. Barve

Čeprav se ob slabem vremenu in sivih dneh bolj nagibamo k nošenju temnejših barv, jih še vedno lahko popestrimo z modnimi dodatki živih barv.

Nekaj o barvah letošnje jeseni sem že pisala v eni od prejšnjih objav, še vedno pa sta najbolj modni barvi te jeseni smaragdno zelena in bordo rdeča. V teh barvah najdeš vse, od oblačil in obutve, do modnih dodatkov in kozmetike.

2. Vzorci

Vračajo se klasični vzorci, kot sta karo in črno bel pepita vzorec. V trendu je tudi vojaški vzorec in skupaj z njim tudi vojaško zelena barva. Še vedno pa je zelo aktualen vzorec leoparda, ki ga poleg znane kombinacije črne in rjave najdeš tudi v drugih barvnih kombinacijah.

3. Materiali

Z jeans hlačami ali srajicami to jesen ne moreš zgrešiti. Aktualno je tudi usnje, oziroma imitacija usnja, v katerem najdeš hlače in jakne. Vrača se tudi topel tvid, predvsem v obliki jakne ali krila.

Obleci se toplo in udobno ter po plasteh. Obuj nizke škornje in glavo pokrij s klobučkom ali kapo, predvsem pa uživaj!!

P. s. Vse zgoraj prikazane artikle in še veliko več najdeš na Lylo. Idealne artikle za jesen pa najdeš pripete tudi na našem Pinterest profilu v kategoriji Romantic fall. Preveri!


več blogov


×