LYLO piše blog

02.

09. 2013

 

Nazaj v šolo

Avtor lylo dne 2. 9. 2013

Nazaj v šolo

Prehitro je prišel september in s tem začetek novega šolskega leta. Upam, da ste vsi, ki danes začnete s poukom navdušeni, polni energije in lepih pričakovanj. Vsaj pri meni je bilo tako - na začetku leta sem imela super načrte o učenju in rednem delu domačih nalog, trdni načrti pa so se tekom leta kar izgubili... No ja, upam, da pri tebi ne bo tako                                                                                                      Da bi ti bilo vsak dan v času pouka kar se da prijetno, si spodaj preberi nekaj namigov, ki bodo pripomogli k udobju v času šolskih ur.

Ker z izjemo telovadbe in (pre)kratkih odmorov osem ur sediš, je pomembno, da imaš na sebi udobna in praktična oblačila. Sama prisegam na kavbojke - so udobne, modne in kombiniraš jih lahko praktično z vsem. Izbiraš lahko med ozkimi, širokimi, na zvonec, barvnimi, zelo modni to sezono pa so tudi potiskani z raznimi vzorci. Zgoraj se obleci po plasteh - zjutraj boš potrebovala več plasti oblačil, ki jih boš čez dan, ko se bo ogrelo, preprosto zmanjševala.

Udobna naj bo tudi obutev - priporočam balerinke za toplejše dni in supergice za hladnejše dni. Na Lylo lahko izbiraš med nizkimi in visokimi, s petko ali brez in v barvi, ki je tebi najljubša. Preveri!

Pozorna bodi tudi na torbo ali nahrbtnik v katerem nosiš vse kar potrebuješ in je zaradi tega lahko zelo težak. Če je nepravilno oblikovan, tvoj hrbet lahko trpi, kar pa seveda ni prijetno Uporabljaj takega z ojačanim hrbtnim delom, ali torbo, ki jo lahko nosiš čez telo, da svoje rame ne obremeniš s celotno težo torbe.

Makeup naj bo preprost in minimalističen - po osmih urah učenja ne želiš končati s črnimi madeži okoli oči. Uporabi maskaro in korektor, na ustnice pa nanesi balzam, ki jih vlaži in prepreči njihovo izsušitev. Za več koristnih infomacij o ličenju si poglej video Makeup za v službo ali šolo iz ene od prejšnji objav na blogu.

Želim ti zabavno in uspešno šolsko leto, pri učenju pa veliko energije in seveda sreče - uspelo ti bo!!


več blogov


×