LYLO piše blog

07.

08. 2013

 

Poletne dišave + nagradna igra!! (zaključeno)

Avtor lylo dne 7. 8. 2013

Poletne dišave + nagradna igra!! (zaključeno)

Poleti so v zraku čudoviti vonji cvetlic, sadja, morja, sonca,... Tudi na koži najbolj pašejo lahki sadni in cvetlični vonji, ki te spremljajo čez dan. Na Lylo jih poišči v kategoriji kozmetika, kjer lahko izbiraš med parfumskimi in toaletnimi vodami (za info: razlika med parfumsko in toaletno vodo je v odstotkih esence in alkohola v njej).

Angleška modna hiša Burberry je za poletje 2013 ponovno obudila kultno dišavo Burberry Women iz leta 1995. Omejena izdaja toaletne vode Summer 2013 je osvežena, poletna verzija te klasične dišave. Svežino prinašata vonja mandarine in granatnega jabolka, ki sta dopolnjena s cvetličnim vonjem frezije, lilije in vrtnice.

Želiš sma preveriti kako zasvoljiv je ta poletni vonj? Sodeluj v nagradni igri in zadeni 100 ml toaletne vode Burberry Summer 2013. Kar moraš storiti je, da v komentarjih spodaj napišeš svoj najljubši poletni vonj, pa naj bo to vonj svežega zraka, marjetice, ali pa žara haha

Pohiti, nagrajenka bo naključno izbrana že v sredo, 14. avgusta 2013.

Parfum Burberry Summer 2013 prejme....

Danijela Gyurkac, čestitke!

Hvala vsem za vaše komentarje. Spremljajte Lylo blog še naprej, nova nagradna igra namreč prihaja v kratkem. Pa lep preostanek poletja!


več blogov


×