LYLO piše blog

26.

04. 2017

 

Gremo migat!

Avtor lylo dne 26. 4. 2017

Gremo migat!

Telovadba, tek, hoja ali katerakoli druga oblika vadbe je koristna ne samo za tvoje telo, ampak tudi za tvoje počutje. V nadaljevanju si preberi nekatere pozitivne učinke športa, če pa jim še vedno ne boš verjela potem pa jih preveri sama

- Telovadba izboljša počutje, saj se med gibanjem v telesu izločajo hormoni endorfini, ki poskrbijo za tvoje dobro počutje. Med telovadbo se boš sprostila in pozabila na skrbi.

- Šport povečuje tvojo samozavest, saj se tvoje telo s športom spreminja in zmore vedno več. Z boljšimi rezultati bo boljša tudi tvoja samopodoba.

- Z gibanjem boš poskrbela za prekrvavitev telesa in tako poskrbela za zdravje svojega srca in ožilja.

- Z redno telovadbo boš ohranjala telesno težo in predvsem zdravo telo. Ne pozabi še na zdravo prehrano in na pitje veliko vode med in po vadbi.

- Sprehod, kolesarjenje, rolanje, hoja v hribe ali druga oblika vadbe je odlična oblika druženja s prijatelji ali družino.

Zgoraj je omenjenih le nekaj razlogov za to, da telo spraviš v miganje. Mogoče ti bo še lažje v trendi športnih oblačilih, ki jih najdeš na Lylo. Nekaj mojih najljubših kosov si poglej spodaj.

Oblačila in obutev na zgornjih fotografijah najdeš na Lylo.si, kjer te v kategorijah obutev za prosti čas, hlače in topi čaka še veliko drugih kosov. Preveri!


več blogov


×