LYLO piše blog

01.

02. 2017

 

Makeup trendi za zimo 2017

Avtor lylo dne 1. 2. 2017

Pozimi je koža na obrazu izpostavljena vetru, mrazu, soncu, suhemu zraku, itd., zaradi česar jo moramo še dodatno zaščititi. Osnova je hranljiva krema z zaščitnim faktorjem, kožo pa dodatno zaščiti tudi plast pudra. Kaj pa ostali makeup? Letošnje trende si poglej v nadaljevanju...

Makeup trendi za zimo 2017

- temne ustnice

Pozimi si lahko privoščiš temnejše odtenke šminke, vse od temno rdeče do temno vijolične, izbira je tvoja. Pazi le, da je odtenek primeren tvoji barvi kože, da ne boš preveč bleda. Več o pravi izbiri temne šminke si lahko prebereš v eni od prejšnjih objav na blogu.

- mačje oči

Oči poudari z debelejšo črto na zgornji veki, na zunanjem robu pa jo usmeri navzgor. Črta naj bo tanjša na notranji strani in debelejša na zunanji, poteka pa naj po celotni dolžini zgornje veke.

- bujne trepalnice

Trepalnice privihaj s kleščami, nato pa uporabi več plasti maskare za večji volumen. Posebej pozorna bodi na zunanje kotičke oči - tam poudarjene trepalnice jih bodo povečale in odprle. Trepalnice, ki se zlepijo skupaj loči s suho krtačko.

- bleščeč pogled

V trendu so še vedno bleščise in kovinski lesk, zato uporabi bleščeče senčilo in ga nanesi na celotno površino veke ali pa le na notranjo stran oči, da ustvariš bleščeč pogled.

Na Lylo.si lahko izbiraš med več kot 1100 kosov ličil, najdeš jih v kategoriji kozmetika. Preveri in poišči sebi najljubše

vir fotografij: Lylo.si in Pinterest


več blogov


×