LYLO piše blog

29.

02. 2016

 

Superge

Avtor lylo dne 29. 2. 2016

To pomlad te bodo superge spremljale na vsakem koraku. Ne nosi jih samo s trenirkami in kavbojkami, z njimi lahko tudi elegantne kose narediš bolj sproščene in športne. Spodaj si poglej nekaj idej kako jih kombinirati.

Superge

Nizke bele superge bodo to pomlad obvezen del vsake garderobe. Kombiniraš jih lahko s kavbojkami, oblekicami, zgoraj pa si poglej kombinacijo s sivim krilom, črtasto majico in sivim nahrbtnikom.

Rdeča barva je vedno bolj v trendu, čeprav vsaj meni predstavlja kr izziv pri kombiniranju. Zgoraj si poglej kako lahko kombiniraš rdečo oblekico z nizkimi supergami, jakno iz jeansa (vir: Pinterest) in belo torbico.

Tudi modri oblekici lahko dodaš nizke bele superge, črno športno jakno (vir: Pinterest) in črno-belo torbico.

Superge s peto še niso pozabljene - dodaj jih k črni oblekici, izgled pa lahko popestriš z bež torbico in bež uhani.

Superge najlažje kominiraš s kavbojkami. Izberi široke, kratke in strgane, take bodo namreč letos najbolj v trendu. Zgoraj preveri kako jih lahko kombiniraš s športnimi supergami, črno majico, preprost izgled pa lahko popestriš s črnimi uhančki.

Zgornja oblačila, obutev in modne dodatke najdeš na Lylo, kjer te čaka široka ponudba superg v kategoiji obutev za prosti čas - na voljo je namreč več kot 580 različnih artiklov. Preveri!


več blogov


×