LYLO piše blog

17.

08. 2015

 

V kakšnem zaporedju nanašati ličila?

Avtor lylo dne 17. 8. 2015

V kakšnem zaporedju nanašati ličila?

1. krema za obraz

Ne glede na tip kože, vsaka koža potrebuje vlažilno nego. Na umit, čist obraz nanesi vlažilno kremo in malce počakaj, da se vpije.

2. puder

Nadaljuj s tekočim pudrom. S čopičem, gobico ali prsti ga nanesi po celotnem obrazu, posebno pozorna bodi na predel okoli oči, vrat in čela. Pazi na meje kjer se nanos konča - naj ne bodo opazne.

3. korektor

Na predele pod očmi, na nos ali na druge dele kjer imaš morebitne nepravilnosti nanesi korektor, da jih prekriješ.

4. puder v prahu

Na obraz s širokim čopičem nanesi tanko plast pudra v prahu. Z njim se tekoči puder utrdi in obraz izgleda bolj naravno.

5. rdečilo

Rdečilo bo naredilo tvoj obraz bolj naraven. Izberi enak odtenek kot ga imajo tvoja lička, nasmej se in s širokim čopičem nanesi tanko plast.

6. svinčnik za obrvi

Obrvi poudari s senčilom ali svinčnikom za obrvi. Barva naj bo enaka naravni barvi tvojih obrvi ali las.

7. senčilo

Senčilo v svetlem odtenku s čopičem nanesi na celotno zgornjo veko do obrvi, nato pa senčilo v temnejšem odtenku nanesi le na spodnji del zgornje veke.

8. črtalo

S črtalom nariši tanko črto po celotni dolžini zgornje veke, tik ob trepalnicah. Najlažje je, če začneš na sredini in se nato premikaš proti zunanjemu in proti notranjemu delu veke.

9. maskara

Trepalnice najprej ukrivi s kleščami za trepalnice, nato pa na njih nanesi več plasti maskare. Če se zlepijo skupaj jih loči s čisto krtačko za trepalnice.

10. šminka

Ličenje zaključi s šminko. Če želiš daljšo obstojnost šminke ustnice najprej pobarvaj s svinčnikom za ustnice v enakem ali svetlejšem odtenku kot šminka.

Še enkrat preveri celoten izgled v ogledalu. Če imaš občutek da je kakšne stvari preveč ali te moti jo popravi in uživaj svojem čudovitem izgledu!

P.s. Vsa ličila na fotografijah najdeš na Lylo v kategoriji kozmetika, kjer je na voljo več kot 1250 ličil.


več blogov


×