LYLO piše blog

28.

06. 2013

 

Neti

Avtor lylo dne 28. 6. 2013

Tokrat predstavljam trend, ki se je na veselje vseh rockerjev pojavil letošnjo zimo in je tako kul, da je ostal še v poletju...

Neti

Neti so prisotni povsod: na čevljih, torbicah, oblačilih, nakitu,... Najdemo jih na vsakem materialu in v kombinaciji z vsako barvo.

Za bolj oster izgled kombiniraj nete z usnjem in črno barvo, eleganco pa lahko dosežeš z zlatimi neti in nevtralnimi barvami, kot sta bela in bež. Za sproščen videz izberi nete v kombinaciji z denimom ali bombažem. Izberi izgled ki ustreza tebi in v katerem se počutiš dobro.

Pri nošenju oblačil z neti ne potrebuješ več veliko modnih dodatkov in nakita. Že neti namreč delujejo kot nakit, zato pazi, da vse skupaj ne bo izgledalo prenasičeno. Drži se pravila več je manj, ostala oblačila naj bodo bolj enostavna in preprosta. 

Obutev je pika na i vsake kombinacije. Neti na čevljih bodo tako popestrili izgled oblačil in razbili monotonost. Kavbojke ali preprosta oblekica dobijo čisto drugačen izgled ko jim dodaš čevlje z neti - preizkusi!

Neko nenapisno pravilo je, da je treba zlate nete kombinirati z zlatim nakitom in srebrne nete s srebrnim nakitom... Pravila pa so zato, da se kršijo, kajne? Modne dodatke kombiniraj po svojem okusu in počutju.

Pri netih ne pozabi na pravilo več je manj, dodaj še rdečo šminko in rock on!


več blogov


×