LYLO piše blog

18.

03. 2015

 

Makeup za utrujene oči

Avtor lylo dne 18. 3. 2015

Te muči spomladanska utrujenosti? S spodnjimi makeup nasveti se to na tvojih očeh ne bo videlo. S preprostimi triki bodo namreč videti večji in svetlejši.

Makeup za utrujene oči

1. Na notranji strani očesa uporabi belo senčilo ali svetel korektor. Z osvetljevanjem tega dela bodo tvoje oči videti večje in svetlejše.

uporabi: P2 perfect eyes illuminator

2. S svetlim pudrom osvetli predel tik pod obrvjo na zunanji strani očesa. To bo optično odprlo tvoje oči in dvignilo pogled.

uporabi: Milani brow & eye highlighter

3. Obvezno skrij podočnjake. Uporabi več plasti svetlega korektorja. Razmaži ga s prsti, gobico ali čopičem, da skriješ meje nanosa.

uporabi: NYX jar concealer

4. Da bo tvoja beločnica še bolj bela na spodnji veki uporabi belo črtalo. To bo še dodatno povečalo in odprlo oči.

uporabi: NYX retractable eyeliner

5. Za odprt pogled trepalnice ukrivi s kleščami za trpalnice. Uporabi maskaro za podaljševanje in večji volumen trepalnic.

uporabi: Sleek volume & curl mascara

6. Z eyelinerjem nariši tanko črto v zgorjem delu vele in jo podaljšaj preko zunanjega robu očesa, kar bo naredilo tvoje oči še večje in lepše.

uporabi: Mememe eye sweep

Zgornji nasveti ne morejo nadomestiti dobrega spanca, ki ti bo pri izgledu najbolj koristil. Vzemi si čas in si privošči lepotni spanec, ki bo koristil tvojemu zdravju, izgledu in počutju.

Izdelke na fotografijah najdeš na Lylo v kategoriji kozmetika - preveri!


več blogov


×