LYLO piše blog

19.

06. 2013

 

Trendi ličenja za poletje 2013

Avtor lylo dne 19. 6. 2013

Poletno sonce naredi kožo zagorelo, sijočo in mehko... Vse kar še morate narediti je, da rahlo poudarite oči in ustnice ter na obraz narišete velik nasmeh

Trendi ličenja za poletje 2013

V prejšnji objavi sem predstavila nekaj trendov za poletje 2013, zdaj pa vam bom opisala še nekaj trendov ličenja. Ne upoštevajte vseh hkrati, ker bo vaš obraz videti prenasičen. Izberite del obraza, ki ga želite izpostaviti (npr. oči ali usta), ostale dele obraza pa le rahlo poudarite. Čez dan naj bo make up lahkotnejši, da koža lahko diha, zvečer pa bolj izstopajoč, recimo z uporabo bleščic.

1. Svež obraz

Koža na obrazu poleti potrebuje veliko hidratacije, da se ne izsuši. Poleg pitja velikih količin vode uporabljajte lahke vlažilne kreme s faktorjem za zaščito proti soncu. Podlago nanesite v tankem sloju, težkih večplastnih podlag se izogibajte. Lička poudarite s svežo nežno roza ali rdečo barvo, da obraz zažari. Za poudarjanje zagorele kože uporabite bronzer.

2. Žive barve

Barvna paleta senčil se to poletje giblje od svetlo modre do oranžne in rozne. Aktualne so žive barve, ki pa jih morate prilagoditi vaši barvi oči in/ali oblačil.

3. Poudarjene obrvi

Vračajo se debele in goste obrvi. Oblikujte jih s pinceto, nato pa jih s svinčnikom ali senčilom zapolnite. Obliko in barvo prilagodite vašemu obrazu in očem.

4. Črtalo za oči

Priznam, da je eyeliner priljubljen tudi pri meni Najraje uporabljam vodoodpornega v črni barvi. Narišite tanko črto tik nad zgornjimi trepalnicami. Po želji jo lahko odebelite ali podaljšate do zunanjega kotička oči, da ustvarite izgled mačjih oči.

5. Dooolge trepalnice

Za poletje priporočam vodoodporno maskaro. Le-ta se ne razmaže tako hitro in še poleti se nikoli ne ve, kdaj boste pristali v vodi Za večerni make up so letos za lepe poglede v trendu umetne trepalnice vseh barv, velikosti in oblik.

6. Poudarjene ustnice

Živa rdeča, roza, oranžna,... Letos bodo ustnice sočne, mwa

V prav tako živih barvah bodo nohtki na rokah in nogah. Lase spnite v figo, kito ali čop, da se na soncu ne poškodujejo ter da vam bo manj vroče. Oči zaščitite s sončnimi očali, ne pozabite na kremo z zaščito proti soncu. Za piko na i pa uporabite katero izmed poletnih dišavic.

Še nasmeh na obraz in veselo v poletje!!

 


več blogov


×