LYLO piše blog

12.

11. 2014

 

Trendi pletenin

Avtor lylo dne 12. 11. 2014

Nizke temperature kličejo po toplih in debelih oblačilih. Kaj je lepšega kot velik pleten pulover v katerega se lahko zaviješ, ko je zunaj mraz?

Trendi pletenin

Letos boš najbolj ''in'' v pleteninah:

z usnjem

Izbiraš lahko med pletenimi puloverji z usnjenimi rokavi ali rameni ali pa samo s kosi usnja prišitimi nanj. V vsakem primeru boš z njimi v trednu!

s kitami

Male kitke ali velike kite prešite čez pulover delujejo romantično in domače. Če nisi navdušena nad puloverji s kitami pa lahko nadeneš tudi kapo, šal ali rokavice s temi trendi detajli.

z dodatno številko

Obleci pulover z dodatno konfekcijo številko. Naj bo širok, dolg in prevelik - tako se bo lahko še bolj zavila vanj

z vzorci

Snežinke, srčki, trikotniki,... Pri pletenih puloverjih je dovoljeno vse! Izberi pisan pulover s tvojimi najljubšimi vzorci in si tako popestri mrzle dni.

s športnim izgledom

Sproščeno in udobno ti bo v pleteninah ki so v kroju športnih puloverjev in jopic. S pravim kombiniranjem jih lahko nosiš tudi ob elegantnejših priložnostih.

z bleščicami

December je pravi čas za bleščice. Naj jih bo veliko in povsod - tudi na pleteninah.

s čipko

Ljubiteljice čipk (kamor spadam tudi jaz ) ne ustavi niti zima - čipke lahko nosite skupaj s pleteninami, saj izgleda super.

Vse pletenine na fotografijah so na voljo na Lylo v kategoriji puloverji in jopice, kjer te čaka še veliko drugih. Preveri!


več blogov


×