LYLO piše blog

18.

06. 2013

 

Trendi poletja 2013

Avtor lylo dne 18. 6. 2013

Koledarsko poletje se začne že čez tri dni, temperature pa so poletne že dalj časa, kar je super!

Trendi poletja 2013

Kot je znano, poleti postanejo lasje svetlejši, koža postane temnejša, morje postane toplejše, pijača postane hladnejša, glasba postane glasnejša, noči postanejo daljše - življenje postane boljše!

Kar je dobro pri poletju je tudi poletna garderoba: kratke majice in hlače, koplake, oblekice, sandali,... Manj plasti, manj kompliciranja in manj zamudno, kar pomeni, da lahko dalj časa spiš

V nadaljevanju bom predstavila nekaj trendov za poletje 2013, ki so meni najljubši. To sicer ne pomeni, da se jih strogo držim, in tudi vi se ne obremenjujte z njimi. Oblecite kar je vam všeč, udobno in sproščeno, predvsem pa uživajte!

1. Mornarsko

Temno modra barva kombinirana z belo v vzorce črt, ki jih lahko nosite na majicah, hlačah, čevlji, torbicah, itd. Super dodatek je odtenek rdeče, ki dodatno poudari mornarski stil. Simbol sidra, ki je pogosto narisan na majicah pa pomeni stabilnost in prizemljenost.

2. Črno-bela

Poletni minimalizem ustvarite s črno-belo kombinacijo. Sama se sicer bolj nagibam k beli barvi, ki v poletje prinaša svežino in hlad. Nekaj idej:

2. Neon

O neon barvah sem že pisala v eni od prejšnjih objav. V teh barvah prevladujejo predvsem modni dodatki, na zagoreli koži pa super izgledajo kopalke v neon barvah.

4. Vzorci

Vzorci prihajajo z retro trendom. Kombinirate jih z enobarvnim kosom oblačila, najpogumnejši pa kombinirajte vzorec z vzorcem, kar je še posebej moderno. Vzorci najlepše zgledajo na ohlapnem kroju oblačila z nič ali s preprostimi modnimi dodatki.

5. Rožice in čipke

Iz prejšnjih sezon v trendu še vedno ostajajo rože in čipke. Pojavljajo se na čevljih, torbicah, rutah, kopalkah, itd. Primerno za vse romantike

Več artiklov si lahko pogledate v galeriji spodaj, jutri pa na blogu ne zamudite predstavitev trendov ličenja za poletje 2013.

Vsem želim najlepše, najbolj noro in zaljubljeno poletje 2013!


več blogov


×