LYLO piše blog

26.

10. 2014

 

Halloween nohtki

Avtor lylo dne 26. 10. 2014

Bliža se Halloween in s tem povezani filmi, okraski, kostumi, makeup in tudi nohtki! Zato si spodaj poglej enostavno in zabavno idejo lakiranja nohtov za popestritev halloween vzdušja.

Halloween nohtki

Vse kar potrebuješ je bel lak, črn lak in čopič za nohte - pripomočke najdeš na Lylo v kategoriji nega nohtov. Jaz sem uporabila BYS lak za nohte in Art nail čopič za nohte.

Nohte najprej nalakiraj z belim lakom. Počakaj da se dobro posuši, preden začneš po površini nohta risati vzorce. Nato vzemi čopič in na zgornji del nohta nariši dve ovalni piki, ki bosta predstavljali oči našega strahca. Spodaj nariši dve črtici za nos in pod njima veliko krivuljo za usta, ter nanjo črtice za zobe.

Če oblike ne bodo tako pravilne bo strahec izgledal še bolj strašno. Ostale nohtke lahko pustiš bele, ali pa tudi na njih narišeš strahce. Dober efekt boš dosegla tudi s tem, da na njih narišeš ravne bele črte in na njih male navpične črtice, da bo izgledalo, kot da je noht zašit skupaj.

Ostale ideje najdeš na Lylo Pinterest strani v kategoriji Halloween, ali pa si na Lylo blogu poglej halloween nohtke in halloween makeup iz lanskega leta.

Te je že kaj strah?


več blogov


×