LYLO piše blog

31.

08. 2014

 

Jesenski trendi 2014

Avtor lylo dne 31. 8. 2014

Pred vrati je že jesen in verjamem, da ste tako kot jaz navdušene nad novimi jesenskimi trendi. Nekateri izmed njih (moji najljubši) so opisani spodaj...

Jesenski trendi 2014

krzno in usnje

Krzno in usnje boš letos nosila na ovratnikih jaken in plaščev. Izbereš lahko tudi kombinacijo obeh na istem oblačilu. Seveda ne smeš pozabiti na živalice, zato nujno izberi umetne materiale.

barve

Jesenske barve so vinsko rdeča, vijolična, vojaško zelena in temno modra. Različne odtenke teh barv boš našla pri lakih za nohte, ličilih, puloverjih, šalih, itd. Kombiniraj jih z nevtralno belo, črno, sivo in bež.

pletenine

Topli puloverji, jopice in šali ti bodo v hladnih zimskih dneh zelo koristili. Na Lylo jih poišči v kategoriji majice ali v kategoriji dodatki, kjer boš našla tudi tople pletene kape.

vzorci

Pri vzorcih prevladuje karo, ki ga najdeš v vseh velikostih in barvah. Najbolj pogosto se pojavlja na srajcah, najdeš pa ga tudi na šalih in krilih.

prosojno

Prosojno in mrežasto nas spremlja še iz poletja, kar je super. Puloverji, majice in srajce s prosojnimi ali mrežastimi deli so elegantni in zanimivi. Dodaj še jeans in to je to

Vsa oblačila na zgornjih fotografijah najdeš na Lylo, med mnogimi drugimi. Veselo klikanje in lep začetek šolskega leta želim!


več blogov


×