LYLO piše blog

29.

06. 2014

 

Trendi poletja 2014

Avtor lylo dne 29. 6. 2014

Trendi poletja 2014

V torek bo prvi julijski dan in upam, da se bo s tem ustalilo tudi vreme - da bo bolj sončno in vroče! Poletje prinaša nove trende, ki so lahkotni, barviti in zabavni. Spodaj sem jih nekaj tudi predstavila:

športno

Spremljaš nogomet? Tudi če ga ne, ga vi ostali, zato nekako ne moreš uiti nogometu Tako je tudi v modi, kjer so v trendu športne majice, kratke hlače in jakne. Kombiniraš jih lahko z ostalimi športnimi pa tudi z bolj elegantnimi kosi.

svetleče

V trednu so svetleče kovinske barve, kot je srebrna, zlata in bronasta. Majica v takem odtenku bo popestrila dnevni izgled, v kombinaciji s črno pa boš videti zelo elegantno. Če nisi prepričana, si za začetek privošči lak za nohte ali torbico v takem odtenku.

belo

Bela barva je poletni vedno aktualna, saj daje občutek svežine in lahkostnosti. Obleci belo majico, bluzo, hlače ali krilo, ali pa se cela obleci v belo. Da ne boš videti preveč monotono, ko boš cela v belem, si privošči male detajle na oblačilih, kot so bele čipke na majici ali prosojna bela bluza.

prosojno

Prosojna oblačila nas spremljajo že nekaj časa in v trendu ostajajo tudi to poletje. Poskrbi le, da ob nošenju prosojnih oblačil zakriješ morebitno vidno spodnje perilo z drugimi kosi oblačila.

vzorčasto

Vzorci nas to poletje spremljajo povsod, pa naj bodo geometrični, cvetlični, tropski, črtasti, azteški,... Nosiš jih lahko na vsakem kosu oblačila in tudi kombiniraš med seboj.

Vse obleke in na zgornjih fotografijah in še veliko drugih so na voljo na Lylo


več blogov


×