LYLO piše blog

18.

05. 2014

 

Katero obleko izbrati za tvojo postavo?

Avtor lylo dne 18. 5. 2014

Katero obleko izbrati za tvojo postavo?


Vsaka ženska ima svojo postavo, in niti ena ni enaka drugi. Svoje telo moraš sprejeti, se v njem dobro počutiti in uživati! K dobremu počutju vpliva tudi oblačilo, zato izberi takega, v katerem se boš počutila najboljše. Spodaj si preberi kateri kroji oblek najbolj prisotjijo tvoji postavi.

Oblike postav lahko v grobem razdelimo na pet različnih, vsaka ima svoje začilnosti:

1. Značilnosti prve postave so ozka ramena in boki ter neizrazit pas in prsi. Da boš ustvarila obliko, izberi obleko, ki je v pasu ozka, pri kolenih pa širša, zgoraj si privošči izrez zanimive oblike ali detajle.

2. Značilnost druge potave so ozka ramena in prsi ter širši boki. Izberi obleko z veliko detajli na zgonjem delu ali tako z zanimivim izrezom, da optično ustvariš ravnovesje s spodnjim delom.

3. Značilnosti tretje postave so širša ramena in prsa, ter ozki boki. Izberi obleko z visokim pasom ali obleko, ki je zgoraj oprijeta, spodaj pa ima široko krilo.

4. Značilnosti četrte postave so širša prsa, ozek pas in široki boki. Postava v obliki peščene ure potrebuje obleko z ozkim pasom, da ga poudari, zato ozki in oprijeti obleki dodaj modni pas.

5. Značilnost pete postave je širok pas v primerjavi z boki in prsmi. Taki postavi najbolj pristojijo obleke, ki imajo krila v obliki črke A, obleke, ki majo visok pas ali široke obleke ravnih linij, kjer pas ni izrazit.

Zgornji nasveti so namenjeni samo za pomoč, če neveš, kakšno obleko bi nosila. Če ti je kakršnakoli obleka všeč in se v njej dobro počutiš, jo kupi in v njej uživaj!


več blogov


×