LYLO piše blog

05.

05. 2014

 

Pomladni trendi za v službo

Avtor lylo dne 5. 5. 2014

Vsak letošnji pomladni trend seveda ni primeren za nošenje v službi, še posebno, če delovno mesto od tebe zahteva določeno vrsto oblačenja. Spodaj si preberi, kateri pomladni kosi oblačil so modni, udobni in elegantni, ter tako primerni za nošenje v službi.

Pomladni trendi za v službo

Pastelne barve

Nežni in romantični pastelni odtenki so super za v službo, saj so umirjeni in nevpadljivi a kljub temu modni. Uporabiš jih lahko pri makeupu, barvnih nohtkih, oblačilih, čevljih in modnih dodatkih. Kombiniraj jih z jeansom, belo barvo, ali pa združi več pastelnih odtenkov med seboj.

Prosojni materiali

Srajce in majice, ki so delno ali celotno iz prosojnega materiala so letos zelo modne, a pri nošenju v službi moraš biti pri njih pazljiva. Ne želiš si, da vsi vidijo kakšne barve in oblike je modrček, ki ga nosiš spodaj, zato pod prosojnim materialom nosi majico. Če je oblačilo prosojno samo na zgornjem delu pa uporabi modrček brez naramnic. 

Balerinke

Nizke in udobne balerinke so idealne za nošenje v službi, saj so elegantne in stopalom prijazne. Da bo noga v njih lahko dihala si privošči usnjene, ali pa jim samo dodaj usnjen vložek. Letos so modne balerinke, ki so spredaj ozke, kar doda super izgled celotni kombinaciji. 

Vzorci

Pisani vzorci super popestrijo vsako kombinacijo. Obleci si jih na srajci, tuniki, hlačah ali oblekici, lahko jih tudi kombiniraš med seboj. S kosom oblačila z vzorci nakita in ostalih modnih dodatkov sploh ne boš potrebovala, pa boš že izgledala super in trendi

Široke hlače

Vračajo se široke hlače, ki so za v službo idealne zaradi svoje udobnosti in elegantnosti. Lahko nosiš hlače na zvonec, ki so zgoraj ozke in spodaj široke, ali hlače, ki so enakomerno široke po celotni dolžini. V obojnih boš videti super! K širokim hlačam dodaj ozek zgornji del in veselo na delo

Nakit in makeup naj bosta minimalna, da te med delom ne motita. Tudi tukaj namreč velja pravilo manj je več. Zame je pomembno, da se v službi počutim dobro in udobno. Glede na to, da si v teh oblačilih več kot osem ur, se seveda v njih moraš počutiti sproščeno.

Vse artikle na zgornjih fotografijah najdeš na Lylo


več blogov


×