LYLO piše blog

02.

04. 2014

 

Senčila za tvojo barvo oči

Avtor lylo dne 2. 4. 2014

S pravilno izbranimi barvami senčil boš svoje lepe učke poudarila, jih bolj odprla in naredila zapeljivejše, zato si spodaj preberi, kateri odtenki najbolj pristajajo določeni barvi oči.

Senčila za tvojo barvo oči

1. Modre

Očem modre barve najbolj pristajajo senčila svetlih barv in hladnih tonov v odtenkih bež, sive, modre, roza in srebrne. Na fotografiji so od leve prosti desni senčila Rain, Atlantis, Starlit, Sin, Proud in Lust.

2. Rjave

Rjave oči boš najboljše poudarila s senčili v toplih tonih, kot so zlata, bronasta, bakrena, bež, modra in pink. Na fotografiji os leve prosti desni so senčila Bloody Ruby, Comfy, Latte, Coral, Lola in Amazon.

3. Zelene

K zelenim očem najbolj pristajajo senčila v odtenkih rjave, oranžne, zlate, sive in zelene. Na fotografiji so od leve proti desni senčila Nude, Mystere, Golden Sands, Terra, Spice in Orchid.

Senčila boš najlažje nanesla s čistim čopičem ali aplikatorjem. Da bodo senčila bolj obstojna na veke predhodno nanesi bazo za senčila. Na Lylo lahko izbereš med NYX High Definition in JDA Eye Shadow Base.


več blogov


×