LYLO piše blog

24.

12. 2015

 

Srečen Božič!

Avtor lylo dne 24. 12. 2015

Srečen Božič!

Draga Lylo bralka,

naj bo tvoj Božič lep in miren, v družbi ljudi ki jih imaš najraje, leto 2016 pa naj bo prežeto s srečo, radostjo in veseljem.

To ti i srca želi,

ekipa Lylo

20.

12. 2015

 

Nagradna igra: torbica - zaključeno

Avtor lylo dne 20. 12. 2015

Ker vemo, da si bila letos zelo pridna ti Lylo podarja torbico, ki te bo spremljala pri vsakodnevnih dogodivščinah

Nagradna igra: torbica - zaključeno

Velikost torbice omogoča nošenje zvezkov, knjig, malice, ter raznovrstnih predmetov, ki se znajdejo v vsaki torbici. Nosiš jo lahko v roki ali pa jo z daljšim ročajem zavihtiš preko ramen.

Torbica je nevtralnih barv, kar pomeni, da jo boš lahko nosila zraven vsake garderobe od tople pomladi do hladne jeseni.

Ti je všeč? Lahko je tvoja!

Vse kar moraš storiti je odgovoriti na spodnje vprašanje in držti pesti, da boš naslednji teden izbrana prav ti! In še vprašanje:

Katera je tvoja najljubša objava na Lyo blogu?

Preprosto nam spodaj v komentarjih zaupaj naslov objave, ki ti je bila do sedaj na Lylo blogu najbolj všeč. Nagrajenka bo izbrana naključno, kontaktirali jo bomo preko Faceboka. Odgovorov se že veselimo

Nagrajenka, ki prejme torbico je Marjeta Kofol - čestitamo!!

19.

12. 2015

 

Bleščice

Avtor lylo dne 19. 12. 2015

Bleščice

Decembra se bleščicam res ne boš mogla izogniti. Nosiš jih lahko na krilu, majici, puloverju, itd. Izberi samo 1 bleščeč kos in ga kombiniraj z drugimi preprostimi in enobarvnimi kosi, da celoten izgled ne deluje preveč kričeče. Ideje si poglej spodaj.

Vse kose na fotografijah najdeš na Lylo preveri!!

06.

12. 2015

 

Kaj podariti letos?

Avtor lylo dne 6. 12. 2015

Kaj podariti letos?

Vsako leto se ukvarjamo z istim vprašanjem kaj podariti našim najdražjim... Sama še vedno mislim, da so najlepša darila tista, ki si jih podarjamo vsak dan, naj bo to vabilo na kavo, lep pozdrav, nasmeh ali majhna sladkarija. Vseeno pa se želimo ob praznikih izredno potruditi in polepšati dan z nečim lepim. Če še nimaš ideje jo boš mogoče dobila ob spodnjih predlogih.

parfum

pletenine

ličila

dežnik

denarnica

torbica

Vse artike na zgornjih fotografijah in še mnogo več najdeš na Lylo

Vseh Lylo.si blogov: 4
1


×