LYLO piše blog

30.

08. 2015

 

Črte

Avtor lylo dne 30. 8. 2015

Letošnje poletje in jesen so črte obvezne, zato investiraj v črtasto majico, bluzo in/ali oblekico...

Črte

Jaz se nisem mogla upreti črtasti oblekici z Lylo

Modna in lahkotna, primerna za večerni sprehod na morju, dnevno pohajkovanje po mestu ali pa za v službo. Tudi obutev lahko prilagajaš glede na priložnost, k oblekici lahko obuješ visoke petke, balerinka ali gladiatorke (preizkusila sem vse! )

Kombinacija črne in bele dopušča široko možnost kombiniranja - dodaš lahko zlat ali srebrn nakit, modne dodatke v rdeči, modri ali katerikoli drugi barvi, ali pa preposto obdržiš črno-belo kombinacijo in modne dodatke izbiraš v teh dveh barvah.

Oblekico najdeš na Lylo v kategoriji obleke po res ugodni ceni. Klik, klik!

29.

08. 2015

 

Lylo instagram

Avtor lylo dne 29. 8. 2015

Lylo lahko že nekaj časa spremljaš tudi na Instagramu, kjer s tabo delim fotografije trenutkov in stvari, ki so mi všeč in mogoče bodo všeč tudi tebi.

Lylo instagram

Nekaj fotografij vidiš zgoraj, ostale pa si poglej na Lylo instagram profilu:               instagram.com/lylo_fashion

18.

08. 2015

 

Color victim

Avtor lylo dne 18. 8. 2015

Color victim

Trenutno moj najljubši lak P2 Color Victim v odtenku Pretty Little Thing

Lak se nanaša z lahkoto, barva je močna in obstojna - na nohtkih je nanos samo ene plasti laka. Na fotografiji spodaj si poglej še ostale barve laka Color Victim, ki so na voljo na Lylo v kategoriji nega nohtov.

Kateri odtenek bo naslednji?

17.

08. 2015

 

V kakšnem zaporedju nanašati ličila?

Avtor lylo dne 17. 8. 2015

V kakšnem zaporedju nanašati ličila?

1. krema za obraz

Ne glede na tip kože, vsaka koža potrebuje vlažilno nego. Na umit, čist obraz nanesi vlažilno kremo in malce počakaj, da se vpije.

2. puder

Nadaljuj s tekočim pudrom. S čopičem, gobico ali prsti ga nanesi po celotnem obrazu, posebno pozorna bodi na predel okoli oči, vrat in čela. Pazi na meje kjer se nanos konča - naj ne bodo opazne.

3. korektor

Na predele pod očmi, na nos ali na druge dele kjer imaš morebitne nepravilnosti nanesi korektor, da jih prekriješ.

4. puder v prahu

Na obraz s širokim čopičem nanesi tanko plast pudra v prahu. Z njim se tekoči puder utrdi in obraz izgleda bolj naravno.

5. rdečilo

Rdečilo bo naredilo tvoj obraz bolj naraven. Izberi enak odtenek kot ga imajo tvoja lička, nasmej se in s širokim čopičem nanesi tanko plast.

6. svinčnik za obrvi

Obrvi poudari s senčilom ali svinčnikom za obrvi. Barva naj bo enaka naravni barvi tvojih obrvi ali las.

7. senčilo

Senčilo v svetlem odtenku s čopičem nanesi na celotno zgornjo veko do obrvi, nato pa senčilo v temnejšem odtenku nanesi le na spodnji del zgornje veke.

8. črtalo

S črtalom nariši tanko črto po celotni dolžini zgornje veke, tik ob trepalnicah. Najlažje je, če začneš na sredini in se nato premikaš proti zunanjemu in proti notranjemu delu veke.

9. maskara

Trepalnice najprej ukrivi s kleščami za trepalnice, nato pa na njih nanesi več plasti maskare. Če se zlepijo skupaj jih loči s čisto krtačko za trepalnice.

10. šminka

Ličenje zaključi s šminko. Če želiš daljšo obstojnost šminke ustnice najprej pobarvaj s svinčnikom za ustnice v enakem ali svetlejšem odtenku kot šminka.

Še enkrat preveri celoten izgled v ogledalu. Če imaš občutek da je kakšne stvari preveč ali te moti jo popravi in uživaj svojem čudovitem izgledu!

P.s. Vsa ličila na fotografijah najdeš na Lylo v kategoriji kozmetika, kjer je na voljo več kot 1250 ličil.

Vseh Lylo.si blogov: 11
1 2 3


×