LYLO piše blog

17.

07. 2015

 

Lylo blog praznuje - nagradna igra (zaključeno)

Avtor lylo dne 17. 7. 2015

Lylo blog praznuje 2 leti!!

Lylo blog praznuje - nagradna igra (zaključeno)

Polni novih idej in energije bomo zakorakali v tretje leto, namesto rojstnodnevne torte pa bomo štirim našim bralkam podarili komplet ličil: BYS senčilo za oči, Sleek črtalo za oči, NYX glos za utnice in P2 barvni lak za nohte.

Prejemeš ga lahko tudi ti - vse kar moraš storiti je, da v komentarjih spodaj napišeš:

O čem si še želiš brati na blogu?

Potem pa drži pesti, da boš izbrana prav ti

Nagrajenke bodo v petek, 17.7. izbrane naključno, kontaktirali jih bomo preko Facebooka in jim nagrado poslali po pošti.

Drage bralke, vsem najlepša hvala za komentarje. Potrudila se bom pokriti teme, ki vas zanimajo, vesela pa bi bila, če mi ideje in mnenja še naprej napišete v  komentarje ali pošljete na mail (tina.g@lylo.si).

In nagrajenke so:

- Sandra Verzelak

- Mojca Petrič

 - Tinca Kreslin

- Stanka Rlj

Čestitke nagrajenkam, ostalim pa želim več sreče v naslednji nagradni igri!

10.

07. 2015

 

Kako kupovati na razprodajah

Avtor lylo dne 10. 7. 2015

Poletne razprodaje so idealna priložnost za ugoden nakup oblek, obutve in modnih dodatkov. Kljub temu pa moraš biti pri nakupovanju znižanih izdelkov poleg cene pozorna tudi na druge stvari. Spodaj si preberi katere...

Kako kupovati na razprodajah

- izdelek vedno pomeri

V trgovinah je na voljo veliko artiklov po super znižanih cenah in verjamem, da te to lahko hitro zavede, da v svojo nakupovalno košarico vržeš vse, brez da bi izdelek sploh dobro pogledala. Vzemi si čas, izberi artike ki so ti res všeč in jih pomeri. Če ti bo oblačilo na koncu samo viselo v omari in ga ne boš nikoli nosila je tudi zelo nizka cena previsoka.

- ne glej samo na znižane odstotke

V trgovinah te lahko hitro navdušijo veliki in barvni napisi z znižanimi odstotki cen. Vseeno dobro poglej na etiketo, na ceno, na material, itd. Nikoli ne kupi izdelka, če je edini razlog za nakup znižana cena.

- predstavljaj si možne kombinacije

Ko najdeš izdelek, ki ti je všeč si zamisli vsaj tri kombincje kako bi ga nosila skupaj z oblačili ki jh že imaš in za katere piložnosti. Če ne najdeš niti ene nosljive kmbincije s tem izdelkom, potem ga seveda ne kupi. 

- kupi kakovostne izdelke

Razprodaje so super priložnost da investiraš v nakup dražjega izdelka, ki si ga želiš že dalj časa. Poišči usnjeno jakno, torbico, parfum... torej izdelke, ki jih lahko uporabljaš dalj časa in ti zanje ni težko plačati več, znižanja pa bodo vaj malo olajšala tvojo slabo vest pri zapravljanju

Upam da bo ob upoštevanju zgornjih nasvetov tvoje nakupovanje uspešno in boš našla izdelke s katerimi boš zadovoljna. Na Lylo imaš možnost nakupovanja na razprodaji čez celo leto, novi znižani artikli so dodani vsak dan. Najdeš jih v zavihku znižano: www.lylo.si/akcija. Uživaj!

05.

07. 2015

 

Maxi

Avtor lylo dne 5. 7. 2015

Letošnje poletje bo v stilu maksi sonca, maksi morja, maksi zabave in maksi kril!

Maxi

Super boš izgledala tako v enobarvnih kot v pisanih, ozkih ali širokih v dolžini do gležnjev ali do tal, z nizkimi sandali ali s petkami, dovoljeno je vse Obleci jih za lahkotno gardrobo z gladiatorkami za na plažo ali s petkami za večerni elegantnejši izgled.

Spodaj si poglej nekatere maksi oblekice iz Lylo, kjer jih v kategoriji obleke najdeš še veliko več...

Vseh Lylo.si blogov: 3
1


×