LYLO piše blog

21.

04. 2015

 

Prosojno

Avtor lylo dne 21. 4. 2015

Prosojno

Želiš popestriti svojo garderobo? Potem jo opremi s prosojnimi srajicami, majicami in bluzami in verjemi, izgledala boš super! Trend je idealen za toplo pomlad kot je letošnja. Obleci še jeans in obuj balerinke ter uživaj v lepem vremenu.

V galeriji si poglej nekaj artiklov, ki jih najdeš na Lylo - preveri še ostale!

19.

04. 2015

 

Od dnevne k večerni garderobi

Avtor lylo dne 19. 4. 2015

Od dnevne k večerni garderobi

Za večerno garderobo ne potrebuješ veliko. Z nekaj dodatki se lahko tvoja sproščena vsakodnevna garderoba spremeni v elegantnejšo večerno. Vse kar moraš dodati je:

- suknjič

Eleganten črn suknjič lahko dodaš tako majici in kavbojkam, kot tudi bluzi in krilu. Tvoj izgled se bo spremenil v bolj elgantnega, pa še zeblo te ne bo v poznih večernih urah.

- šminka

Z rdečo šminko z eno potezo spremeiš dnevni makeup v večrnega. Izberi pravi odtenek zase in tako obarvaj svoj nasmeh.

- nakit

Zvečer zasij s svetlečim nakitom. Izberi velike verižice, uhane ali zapestnice in tvoj izgled bo v trenutku izgledal bolj elegantno.

- torbica

Veliko dnevno torbo zamenjaj z malo večerno. Ideje lahko najdeš v eni izmed prejšnjih objav - mala torbica.

- petke

Superge in balerinke zamenjaj s petkami in s tem doseži bolj eleganten izgled. Nosiš jih lahko tako na hlače kot na krila. Petke te bodo naredile višje, tvoje noge bodo izgledale daljše in hoja bo postala bolj elegantna.

- parfum

Na koncu z piko na i dodaj še kapljice tvojega najljubšega parfuma. Lep vonj bo vplival tudi na tvoje počutje, te sprostil in pripravil na super večer!

09.

04. 2015

 

Marelični makeup

Avtor lylo dne 9. 4. 2015

Marelični makeup

Letošnjo pomlad izberi ličila v marelični barvi. Tvoj obraz bo izgledal bolj mladostno, bolj sveže in bolj poln energije! Nalakiraj si nohte v barvi marelic ali pa nadeni šminko ali senčilo v tej barvi. Pravi odtenek zase izberi glede na ten svoje kože. 

V galeriji spodaj si poglej ličila v tredni mareličnih odtenkih, še več pa jih najdeš na Lylo v kategoriji kozmetika. Uživaj!

05.

04. 2015

 

Mini torbice

Avtor lylo dne 5. 4. 2015

Mini torbice

Mini torbice že dolgo čas niso več namenjene samo za k večerni garderobi. Vanjo spravi kar res nujno potrebuješ, jo nadeni preko rame in z njo veselo preživi dan. Čeprav s seboj ne boš mogla nositi vsega kar ponavadi nosiš v večji torbi, boš videla, da je mini torbica zaradi njenega nošenja veliko bolj praktična.

V galeriji spodaj si poglej nekatere moje najljubše torbic iz Lylo, ostale pa najdeš v kategoriji dodatki - torbice.

Vseh Lylo.si blogov: 5
1 2


×