LYLO piše blog

21.

03. 2015

 

Jeans

Avtor lylo dne 21. 3. 2015

Trendi jeansa so letos zelo raznoliki - ozki, široki, kratki, dolgi,... Vsaka bo lahko našla nekaj zase.

Jeans

1. široke

Udoben širok jeans lahko nosiš tako s supergami kot z visokim petami. Zgornji del naj bo ozek in kratek da ustvariš kontrast.

2. ozke

Moj najljubši kroj lahko kombiniraš z vsem - z balerinkami, supergami, visokimi petami, majicami, puloverji, suknjiči,... Ustvari kombinacijo ki ti bo udobna in v kateri se boš počutila dobro.

3. na zvonec

Vrača se trend hlač na zvonec, ki ga bo vesela vsaka modna navdušenka. Hlače na zvonec ti optično zožajo in podaljšajo noge, še posebno, če zraven obuješ visoke pete.

4. strgane

Monoton jeans lahko s strganimi in obrabljenimi deli hitro postane zanimiv. Celoten izgled bo s strganim jeansom izgledal bolj sproščeno in mladostno.

Vse hlače na zgornjih fotografijah najdeš na Lylo v kategoriji jeans hlače, kjer je na voljo še veliko različnih in zanimivih krojev. Katere so tvoje najljubše?

18.

03. 2015

 

Makeup za utrujene oči

Avtor lylo dne 18. 3. 2015

Te muči spomladanska utrujenosti? S spodnjimi makeup nasveti se to na tvojih očeh ne bo videlo. S preprostimi triki bodo namreč videti večji in svetlejši.

Makeup za utrujene oči

1. Na notranji strani očesa uporabi belo senčilo ali svetel korektor. Z osvetljevanjem tega dela bodo tvoje oči videti večje in svetlejše.

uporabi: P2 perfect eyes illuminator

2. S svetlim pudrom osvetli predel tik pod obrvjo na zunanji strani očesa. To bo optično odprlo tvoje oči in dvignilo pogled.

uporabi: Milani brow & eye highlighter

3. Obvezno skrij podočnjake. Uporabi več plasti svetlega korektorja. Razmaži ga s prsti, gobico ali čopičem, da skriješ meje nanosa.

uporabi: NYX jar concealer

4. Da bo tvoja beločnica še bolj bela na spodnji veki uporabi belo črtalo. To bo še dodatno povečalo in odprlo oči.

uporabi: NYX retractable eyeliner

5. Za odprt pogled trepalnice ukrivi s kleščami za trpalnice. Uporabi maskaro za podaljševanje in večji volumen trepalnic.

uporabi: Sleek volume & curl mascara

6. Z eyelinerjem nariši tanko črto v zgorjem delu vele in jo podaljšaj preko zunanjega robu očesa, kar bo naredilo tvoje oči še večje in lepše.

uporabi: Mememe eye sweep

Zgornji nasveti ne morejo nadomestiti dobrega spanca, ki ti bo pri izgledu najbolj koristil. Vzemi si čas in si privošči lepotni spanec, ki bo koristil tvojemu zdravju, izgledu in počutju.

Izdelke na fotografijah najdeš na Lylo v kategoriji kozmetika - preveri!

13.

03. 2015

 

Kombiniranje vzorcev

Avtor lylo dne 13. 3. 2015

Vzorci ostajajo z nami tudi letošnjo pomlad in poletje. So ti všeč? Potem jih kombiniraj med sabo! Spodaj si poglej nekaj kombinacij z različnimi vzorci.

Kombiniranje vzorcev

Za začetek poskusi s preprostejšimi vzorci, kot so črte in pike in z oblačili, ki vsebujejo le dve različni barvi. Vzorce boš najlažje kombinirala tako, da k barvnemu vzorcu dodaš vzorec v črni in beli barvi. Z vzorci nevtralnih barv lahko kombiniraš skoraj karkoli. Če si upaš še več, poskusi kombinirati vzorce različni barv tako, da z glavno barvo v enem vzorcu kombiniraš glavno barvo drugega vzorca.

Vsa super oblačila na zgornjih fotogragijah najdeš na Lylo

11.

03. 2015

 

Barve pomladi 2015

Avtor lylo dne 11. 3. 2015

Juuhuu, pomlad je tu!! Kar pomeni veliko sonca, smeha, cvetlic, barv, vzorcev,... Pa tudi veliko lahkih oblačil, supergov in balerink Te zanima kakšne barve bodo oblačila?

Barve pomladi 2015

Barve, ki nas bodo razveseljevale to pomlad so zelo nežne, naravne in super za kombiniranje tako z nevtralnimi toni, kot med sabo. Našla jih boš samostojno ali v vzorcih, na oblačilih, obutvi, torbicah ali ličilih.

Seveda so vse barve lepe, najbolj trendi to pomlad pa boš v spodnjih odtenkih:

- siva

- modra

- mint

- oranžna

- rumena

- bež

- rdeča

- turkizna

- svetlo modra

Meni so zelooo všeč, pa tebi?

p.s. vsa oblačila na zgornjih fotografijah najdeš na Lylo 

Vseh Lylo.si blogov: 7
1 2


×