LYLO piše blog

31.

10. 2014

 

Kako kombinirati bele hlače?

Avtor lylo dne 31. 10. 2014

Si poleti nosila hlače v sveži beli barvi? Nosiš jih seveda lahko tudi v hladnejših jesenskih dneh. Spodaj si poglej nekaj idej s katerimi jesenskimi kosi jih lahko najbolje kombiniraš.

Kako kombinirati bele hlače?

bela & siva

K belim hlačam obleci siv pulover, izgledu pa dodaj eleganco s črno verižico in črnimi čevlji.

bela & bež

Belim hlačam dodaj belo majico, barvo pa dodaj z jakno v leopardjem vzorcu in bež supergami.

bela & rdeča

Rdeča je to sezono zelooo moderna. Obleci rdečo karirasto srajco, obuj črne škornje, za piko na i pa nohtke nalakiraj z rdečim lakom.

bela & črna

Klasično in elegantno črno-belo kombinacijo ustvari z belimi hlačami, belo in črno srajco in veliko črno torbo. Dodaj še prstane v zlati barvi.

bela & modra

Jesenska mornarka si lahko s kombinacjo belih hlač, črtaste majice in jakne iz jeansa. Zrven obuj modre superge.

29.

10. 2014

 

Naredi si sama: obroč za Halloween

Avtor lylo dne 29. 10. 2014

Že veš kaj boš za Halloween? Če še nimaš ideje lahko v zadnji minuti narediš kostum iz pripomočkov, ki jih imaš doma. Spodaj si poglej, kako lahko sama narediš luštkan obroč za Mini Miško.

Naredi si sama: obroč za Halloween

Potrebuješ seveda črn obroč za lase, blago, karton, modelček kroga (jaz sem uporabila pokrovček kozarca), škarje, svinčnik in lepilo.

Na karton položi modelček kroga, označi s svinčnikom in iz kartona izstriži dva enako velika kroga. Kroga položi k obroču ter s svinčnikom označi del, kjer bosta pritrjena na obroč. Ta del izstriži tako, da iz kartona dobiš dva velika ušeska.

Ušeska položi na blago in iz blaga izstriži dovolj velik kos, da boš lahko ušeska iz obeh strani oblekla v blago.

Karton na obeh straneh dobro premaži z lepilom - pazi, da bo lepilo dovolj močno. Potem pa odvečne dele blaga odstriži stran, da ti ostanejo samo ušeska.

Vse kar še moraš storiti je, da ušeska pritrdiš na obroč. Uporabiš lahko močno lepilo ali pa ušeska na obroč prišij. Preden ga boš nosila poskrbi, da se lepilo dobro posuši.

Da boš prava Mini Miška k obroču dodaj še veliko črno pentljo, obleci rdečo oblekico, na obraz pa nariši miško.

Na podoben način lahko narediš tudi obroč za mucko, zajčka, čebelico, pikapolonico, itd. Uporabi domišljijo in se zabavaj! Ostale kostume, lasulje, maske in dodatke pa preveri na Lylo v kategoriji obleke.

26.

10. 2014

 

Halloween nohtki

Avtor lylo dne 26. 10. 2014

Bliža se Halloween in s tem povezani filmi, okraski, kostumi, makeup in tudi nohtki! Zato si spodaj poglej enostavno in zabavno idejo lakiranja nohtov za popestritev halloween vzdušja.

Halloween nohtki

Vse kar potrebuješ je bel lak, črn lak in čopič za nohte - pripomočke najdeš na Lylo v kategoriji nega nohtov. Jaz sem uporabila BYS lak za nohte in Art nail čopič za nohte.

Nohte najprej nalakiraj z belim lakom. Počakaj da se dobro posuši, preden začneš po površini nohta risati vzorce. Nato vzemi čopič in na zgornji del nohta nariši dve ovalni piki, ki bosta predstavljali oči našega strahca. Spodaj nariši dve črtici za nos in pod njima veliko krivuljo za usta, ter nanjo črtice za zobe.

Če oblike ne bodo tako pravilne bo strahec izgledal še bolj strašno. Ostale nohtke lahko pustiš bele, ali pa tudi na njih narišeš strahce. Dober efekt boš dosegla tudi s tem, da na njih narišeš ravne bele črte in na njih male navpične črtice, da bo izgledalo, kot da je noht zašit skupaj.

Ostale ideje najdeš na Lylo Pinterest strani v kategoriji Halloween, ali pa si na Lylo blogu poglej halloween nohtke in halloween makeup iz lanskega leta.

Te je že kaj strah?

15.

10. 2014

 

Karo

Avtor lylo dne 15. 10. 2014

Karo

Največji trend letošnje jeseni je zagotovo karo vzorec. Najpogosteje ga najdeš na srajcah, nosiš pa ga lahko tudi na šalih, majicah, krilih, skratka povsod!

Klasični rdeči karo je dobil svoje variacije tudi v drugih brvah, najpogosteje v bež, rjavi, roza in modri barvi. Nosiš lahko vzorec s čisto majhnimi kvadratki ali pa takega z velikimi črtami narisanimi čez celo oblačilo - dovoljeno je vse

Na Lylo najdeš priljubljen karo vzorec na več različnih oblačilih. Nekaj mojih najljubših si poglej v galeriji spodaj, ostale pa poišči med ponudbo na Lylo

Vseh Lylo.si blogov: 6
1 2


×