LYLO piše blog

18.

09. 2014

 

Bodi v trendu tudi, ko si aktivna - nagradna igra

Avtor lylo dne 18. 9. 2014

V jesenskih mesecih ne pozabi poskrbeti za svoje telo z zdravo prehrano in telesno vadbo. Pri tem te spodbuja tudi Lylo, ki ti podarja tečaj zanimive in drugačne vadbe z imenom akrojoga.

Bodi v trendu tudi, ko si aktivna - nagradna igra

Akrojoga je vadba, ki pritegne, sprosti, zabava, navdihuje in hkrati poskrbi za lepo oblikovana telesa ter dobro počutje. Je kombinacija joge in akrobatike, predstavlja sinhronost, sodelovanje in popolno zaupanje partnerjev. Je neverbalna komunikacija, kjer gibi telesa govorijo sami zase. Je vadba, s katero boste razvili ravnotežje in gibljivost ter vsesplošno vzdržljivost telesa. Je veščina, ki vas bo naučila mirnosti, koncentracije in popolne predaje. 

Je dejavnost, ki združuje modrost joge, dinamično moč akrobatike in pozitivne učinke meditacije. Je gibanje, ki je primerno  za vsakogar, ki se le upa predati, učiti in se hkrati zabavati. Zato ne skrbite, da ste premladi, prestari, da niste vrhunski atlet ali da nimate partnerja za vadbo.

LYLO  v sodelovanju z www.akrojoga.com podarja eno posebej super nagrado - srečna nagrajenka ali nagrajenec bo lahko skupaj s partnerjem namreč izbiral med enomesečnim skupinskim ali 2-urnim individualnim tečaju akrojoge  

Sodeluj sedaj in se podaj v skrivnostni svet akrojoge!

Več o tečajih akrojoge si lahko preberete na www.akrojoga.com

 

08.

09. 2014

 

Trendi ličenja za jesen 2014

Avtor lylo dne 8. 9. 2014

Nova jesen prinaša nove trende tudi v ličenju. Spodaj si preberi najbolšje in jih pri uporabi prilagodi sebi in svojemu izgledu.

Trendi ličenja za jesen 2014

1. kovinski toni

Senčila za veke in laki za nohtke bodo to jesen v svetlečih kovinskih tonih kot je srebrna, bronasta, bakrena,... Svojo kovinsko barvo poišči glede na tvojo barvo las in kože in zasij!

levo: Milani runway eyes ready to wear, desno: BYS nail poilsh astro gold

2. dolge trepalnice

Močno poudarjene zgornje in spodnje trepalnice so letošnjo jesen pravi hit. Uporabi klešče za ukrivljanje trepalnic in več nanosov maskare za volumen. Če ti to ni dovolj, pa uporabi umetne trepalnice, ki jih najdeš tudi na Lylo.

levo: trepalnice volume plus, desno: NYX lush lashes maskara xxl

3. črtalo

Črtalo lahko uporabiš na zgornji ali spodnji veki, povsod s končnim rezultatom poudarjanja oči. Poleg črnega poizkusi še rjavega, sivega, zelenega ali modrega - učinek je super!

levo: Sleek črtalo za oči, desno: Sleek eyeliner dip it indigo blue

4. sveža in sijoča koža

Koža naj bo zdrava in sveža. Poleg pudra in kreme za tak izgled tudi pij veliko vode, jej zdravo hrano in si privošči dovolj spanja.

levo: P2 perfect face all over illuminator, desno: Sleek be beautifull blemish balm

5. naravni makeup

Makeup ki izgleda, kot da nisi naličena, je idealen za vsak dan, za v službo ali za v šolo. Uporabi barvno kremo, maskaro, uredi obrvi, na veke daj senčilo v nevtralnih barvah in ustnice rahlo obarvaj z balzamom. Tudi pri ličenju namreč velja pravilo več je manj. 

levo: NYX paleta love in rio, desno: NYX butter lip gloss peaches and cream

 

Vseh Lylo.si blogov: 2
1


×