LYLO piše blog

31.

08. 2014

 

Jesenski trendi 2014

Avtor lylo dne 31. 8. 2014

Pred vrati je že jesen in verjamem, da ste tako kot jaz navdušene nad novimi jesenskimi trendi. Nekateri izmed njih (moji najljubši) so opisani spodaj...

Jesenski trendi 2014

krzno in usnje

Krzno in usnje boš letos nosila na ovratnikih jaken in plaščev. Izbereš lahko tudi kombinacijo obeh na istem oblačilu. Seveda ne smeš pozabiti na živalice, zato nujno izberi umetne materiale.

barve

Jesenske barve so vinsko rdeča, vijolična, vojaško zelena in temno modra. Različne odtenke teh barv boš našla pri lakih za nohte, ličilih, puloverjih, šalih, itd. Kombiniraj jih z nevtralno belo, črno, sivo in bež.

pletenine

Topli puloverji, jopice in šali ti bodo v hladnih zimskih dneh zelo koristili. Na Lylo jih poišči v kategoriji majice ali v kategoriji dodatki, kjer boš našla tudi tople pletene kape.

vzorci

Pri vzorcih prevladuje karo, ki ga najdeš v vseh velikostih in barvah. Najbolj pogosto se pojavlja na srajcah, najdeš pa ga tudi na šalih in krilih.

prosojno

Prosojno in mrežasto nas spremlja še iz poletja, kar je super. Puloverji, majice in srajce s prosojnimi ali mrežastimi deli so elegantni in zanimivi. Dodaj še jeans in to je to

Vsa oblačila na zgornjih fotografijah najdeš na Lylo, med mnogimi drugimi. Veselo klikanje in lep začetek šolskega leta želim!

24.

08. 2014

 

Katero maskaro izbrati?

Avtor lylo dne 24. 8. 2014

Maskara je moje najljubše ličilo in seveda obvezna sestavina vsakega makeupa. Je pa tudi eno od ličil z najbolj široko izbiro - obstajajo maskare za volumen, za podaljšanje, za nanos brez grudic... Kako izbrati pravo maskaro zase? Mogoče ti bodo pri tem pomagali spodnji nasveti:

Katero maskaro izbrati?

Pri maskari je pomembna tako oblika krtačke kot formula nanosa in seveda način nanašanja maskare same. Široke krtačke naredijo volumen, ukrivljene poskrbijo za ukrivljenost trepalnic, ozke krtačke s širokimi resicami bodo trepalnice podaljšale, krtačke z mehkimi, umetnimi resicami pa poskrbijo, da so trepalnice ločene, bolj definirane in brez grudic.

Podobno je pri vsebini maskare - tista za volumen, bo imela drugačno teksturo kot tista za ločevanje in podaljševanje trepalnic, zato moraš izbrati tako, ki jo oblika tvojih trepalnic najbolj potrebuje.

Seveda, pa je zelo pomemben tudi nanos. Trepalnice pred nanosom maskare ukrivi s kleščami za trepalnice. Nato maskaro nanesi po več plasteh. Če se kje pojavi kakšna grudica, ali pa se trepalnice zlepijo skupaj, jih še razčeši s suho krtačko.

Maskaro menjaj dovolj pogosto, saj vsakodnevno odpiranje maskare povzroča hitrejše staranje produkta. Pred spanjem pa je nikoli ne pozabi odstraniti. Če želiš trepalnicam ponuditi dodatno nego, pa jih pred spanjem namaži z vazelinom, ki bo trepalnice okrepil.

Maskare na fotografijah najdeš na Lylo v kategoriji kozmetika, kjer je na voljo še veliko drugih. Preveri!

20.

08. 2014

 

Tinkerbell

Avtor lylo dne 20. 8. 2014

Poletja je že skoraj konec in Lylo blo je nazaj! Jeaa Upam, da si imela najlepše poletje in da te sedaj čaka najlepša jesen, tudi v družbi Lylo bloga.

Tinkerbell

Si že navdušena nad jesenskimi oblačili in barvami? V trendu bo vijolična, ki jo sama že nekaj časa nosim na nohtkih. Lak Bys Tinkerbell je v čudovitem nežnem vijoličnem odtenku z malimi bleščicami, ki nohtu dodajo sijaj. Najdeš ga na Lylo v kategoriji nega nohtov, kjer je na voljo veliko različnih lakov. Nekaj podobnih mojemu si lahko pogledaš v galeriji spodaj...

Pa lep preostanek poletja ti želim!

Vseh Lylo.si blogov: 3
1


×