LYLO piše blog

15.

07. 2014

 

Športno

Avtor lylo dne 15. 7. 2014

Športno

Športna in udobna oblačila so letos zelooo moderna. Celo tako zelo, da jih lahko kombiniraš z elegantnimi kosi in nosiš tudi ob bolj ''nešportnih'' priložnostih.

Super kmbinacije lahko ustvarjaš s športnimi kratimi hlačami, majicami v dizajnu športnega dresa, športimi jopicami in supergami, ki jih lahko kombiniraš k čisto vsem! Ne pozabi na kapo s šiltom, da se zaščitiš proti soncu in na uživanje!!

Nekaj športnih modnih kosov z Lylo si poglej spodaj v galeriji, več pa jih najdeš tudi na Lylo Pinterest profilu v kategoriji sporty... *

02.

07. 2014

 

Nekaj dejstev o laku za nohte

Avtor lylo dne 2. 7. 2014

Vsakodnevno uporabljamo kozmetične produkte, za katere niti točno nevemo iz česa so in kako so nastali. Te zanima lak za nohte? Potem si spodaj preberi nekaj zanimivih informacij...

Nekaj dejstev o laku za nohte

Lak za nohte so začeli uporabljati že dooolgo časa nazaj, in sicer na Kitajskem, uporabljali pa so ga tudi v Indiji in Egiptu.

Leta 1917 se je moderni lak za nohte razvil iz laka za avtomobile. Kot kozmetični produkt ga je prva začela proizvajati kozmetična hiša Revlon in sicer v živo rdeči barvi. Kasneje so ga začele proizvajati tudi druge kozmetične znamke v vseh barvnih odtenkih.

Lak za nohte pa ni samo barva, ki jo naneseš na noht, ampak tud negovalno sredstvo, saj vsebuje pomembne sestavine, ki tvoj noht negujejo in varujejo. Uporabljaj podlak, ki bo noht nahranil, hkrati pa bo podaljšal trajnje barvnega laka.

Si vedela da je za shranjevanje laka najboljši hladilnik? Nižje temperature upočasnijo staranje laka in tako ga boš lahko uporabljala dalj časa.

Lak za nohte pa ni namenjen samo za nohte - s prozornim lakom lahko zaščitiš nakit pred obarvanjem ali pa luknjici v hlačnih nogavicah preprečiš, da bi širila.

Super lake za nohte si poglej na Lylo v kategoriji nega rok med ostalo kozmetiko.

Vseh Lylo.si blogov: 2
1


×