LYLO piše blog

30.

05. 2014

 

Rožasta bluza

Avtor lylo dne 30. 5. 2014

Rožasta bluza

Trenutne deževne in oblačne dni si popestri z rožasto bluzo. Na Lylo jo najdeš v kategoriji majice, kjer najdeš še veliko drugih lepih kosov.

S pisanimi rožami na bluzi boš veliko lažje počakala na sončne dni - preverjeno!

29.

05. 2014

 

Test: Zoeva Eyeshadow fix

Avtor lylo dne 29. 5. 2014

Test: Zoeva Eyeshadow fix

Zoeva Eyeshadow Fix je kremasta baza za senčila, ki jo lahko uporabiš samostojno ali kot podlago senčilom. Poskrbi, da senčilo ostane na mestu in se ne nabira v pregibu veke.

Preizkušam jo že več tednov in moram reči, da sem nad njo navdušena! Tekstura je gosta in kremasta in se nanaša z lahkoto. Sama jo na veko nanesem s konico prsta. Je brez vonja in barve, čeprav pušča za sabo lep lesk. Čez njo potem nanesem senčilo, ki izgleda še lepše, kot brez baze in najlepše - ostane na mestu!

Zase sem izbrala bazo Pearl, ki ustvari lep sijaj, na voljo pa je tudi baza Matte, za matiran zaključek. Na fotografijah sem uporabila senčila BYS Metalics.

28.

05. 2014

 

Kateri odtenek roza šminke je zate?

Avtor lylo dne 28. 5. 2014

Kateri odtenek roza šminke je zate?

Roza šminka je moja najljubša, ker je zabavna, vesela in seveda lepa

Žal pa vsak odtenek roza šminke nima tega učinka, izbrati ga moraš namreč glede na ten svoje kože. Spodaj si preberi kateri odtenek rozne šminke najbolj pristaja tebi:

Svetlejši koži najbolj ustrezajo mehki in svetleči odtenki, kot so pastelno roza, barva vrtnice in roza z odtenkom lile. Marelično rozna šminka bo nevtralizirala rdeče podtone tvoje polti.

Srednjim tenom kože ustreza večina odtenkov (srečnice). Izberi barvo lubenice, kožno rozno ali pa rozno z dodatkom rjavega, karamelnega odtenka. Izogibaj se roznim šminkam z modrimi podtoni - ti ti namreč ne bodo naredili usluge...

Temnejši teni si lahko privoščijo bolj žive in drznejše odtenke roza šminke, kot so magenta, fuksija in rozno-vijolična. Izogibati pa se moraš svetli in pepelnato rozni, ki na temnjši koži res ne izgleda dobro.

Vse šminke na fotografijah in še veliko drugih najdeš na Lylo v kategoriji kozmetika

26.

05. 2014

 

Postani Halens supermodel 2015

Avtor lylo dne 26. 5. 2014

Postani Halens supermodel 2015

Če si stara več kot 18 let imaš možnost da postaneš Halens supermodel 2015!!

Prijaviš se tako, da na spletni strani Halens vpišeš svoje podatke, pošlješ svoje fotografije in držiš pesti! Čakata te namreč dva kroga glasovanja in še zadnji, finalni krog, kjer bo izbrana zmagovalka. Srečnica bo prejela potovanje na Švedsko (letalsko karto in bivanje v hotelu), kjer bo imela profesionalno fotografiranje za naslovnico kataloga Halens, poleg tega pa še 250 evrov žepnine, enomesečni najem avta Audi A3 in še 250 evrov za nakup v spletni prodajalni Halens. Hudo!

Hitro se prijavi, prvi krog glasovanja se začne že 15. junija in traja do 15. julija. Drugi krog bo potekal do 15. avgusta, finalni pa do 31. avgusta, ko bo zmagovalka izbrana.

Za svojo favoritko lahko glasujete vsi. Halens bo ob koncu vsakega kroga med glasovalce podaril 10 bonov za nakup v spletni prodajalni Halens v vrednosti 40 evrov in fotoaparat Nikon Coolpix. Pa veliko sreče vsem!

Vseh Lylo.si blogov: 12
1 2 3


×