LYLO piše blog

30.

04. 2014

 

Pentljica

Avtor lylo dne 30. 4. 2014

Pentljica

Prikupne pentljice na nohtkih si ustvari s tankim čopičem za nohte.

Na fotografiji sem uporabila lak za nohte BYS Pretty as a Peach in čopič za poslikavo nohtov New Air Nail Art Brush.

29.

04. 2014

 

Kako odstraniti madeže od ličil?

Avtor lylo dne 29. 4. 2014

Kako odstraniti madeže od ličil?

Tudi če smo zelo pazljive, se vseeno prevečkrat zgodi, da nam ličilo umaže oblačilo (rima se ). Če si taka kot jaz, da zjutraj hitiš pri ličenju, ti bodo spodnji nasveti, kako odstraniti madeže od ličil, prišli še zelo prav...

1. Lak za nohte

Logična uporaba pri madežu od laka za nohte je seveda odstranjevalec laka za nohte. Vendar moraš biti pri njegovi uporabi zelo previdna, saj lahko poleg laka odstrani tudi barvo na oblačilu. Poskusi najprej odstranjevalec laka na delu oblačila, ki ni viden, da testiraš, kako tkanina odreagira nanj. Lahko pa uporabiš alkohol na papirnati brisački in z njim toliko časa drgneš madež, da izgine.

2. Šminka

Najboljše orodje za odstranjevanje šminke z oblačil je lak za lase. Preprosto ga nanesi na madež, malo počakaj in nato vse skupaj odstrani s suho brisačko. Če je madež na občutjivi tkanini uporabi lepilni trak. Na rahlo ga pritisni ob madež in odlepi skupaj s šminko.

3. Tekoči puder

Ko se ti obleka umaže s tekočim pudrom ali kremo za obraz, madež pred pranjem speri s tekočim milom ali detergentom, da odstraniš trdovratna olja v tem kozmetičnem produktu, nato pa oblačilo operi v pralnem stroju, da popolnoma odstraniš vse sledi.

4. Puder v prahu

Če se oblačilo umaže s pudrom v prahu ga nikoli ne drgni! To bo namreč samo še povečalo madež in postal bo še bolj trdovraten. Čimveč pudra stresi z oblačila, ostalo pa odstrani z mešanico tople vode in belega kisa.

6. Maskara

Maskaro boš z oblačil najlažje odstranila z odstranjevalcem ličil, ki pa mora biti nujno brez olja, v nasprotnem primeru bo madež le večji...

Upam, da se ti zgoraj omenjeni primeri zgodijo redko, v kolikor pa se, želim veliko sreče pri odstranjevanju!

28.

04. 2014

 
24.

04. 2014

 

Deževni dnevi

Avtor lylo dne 24. 4. 2014

Vremenska napoved obeta dež in verjamem, da te to lahko spravi v slabo voljo... Da boš lažje pričakala sonce si spodaj preberi nekaj nasvetov za deževne dni.

Deževni dnevi

1. Drži se pravila več je manj. Veliko makeupa lahko povzorči veliko težav če se zmoči, zato se drži bolj naravnega izgleda.

2. Pripravi svojo torbo. Vanjo spravi dežnik in čistilne robčke, ki ti lahko pridejo v deževnem vremenu zelo prav. Ne pozabi tudi na primerno obutev za deževne luže.

3. Spni lase. Ko je v zraku veliko vlage lasje postanejo valoviti in štrenasti. Najlažje jih boš uredila tako, da jih spneš v čop, kito ali figo.

4. Zamenjaj ličila. Namesto pudra v prahu uporabljaj kremasti puder, ki v deževnih pogojih traja dlje. Maskara in črtalo naj bosta vodoodporna, da preprečiš neželene črne madeže okoli oči.

Dež pa lahko izkoristiš tudi sebi v prid z zanimivimi in modnimi dežniki - na Lylo jih najdeš med dodatki.

In ne pozabi - za vsakim dežjem kmalu posije sonce!

Vseh Lylo.si blogov: 13
1 2 3 4


×