LYLO piše blog

27.

03. 2014

 

Črno-bela

Avtor lylo dne 27. 3. 2014

Si za preprosto in elegantno črno-belo kombinacijo? Potem si spodaj poglej nekaj idej...

Črno-bela

Na fotografiji levo je kratka črno-bela obleka Annette, desno pa bela obleka Romana s črnim pasom:

Na levi so vzorčaste črno-bele hlače, na desni pa črna bluza z dolgimi rokavi:

Na levi je črna bluza z belimi detajli, na desni pa bela bluza s črnimi detajli:

Na levi je črno-belo vzorčasto krilo, na desni pa črno krilo in bela bluza s črnimi detajli:

Za več informacij o oblačilih klikni na povezave ali pa si na Lylo oglej ostale zanimive modne kose v teh dveh barvah. Uživaj!

26.

03. 2014

 

Kako pogosto moramo menjati ličila?

Avtor lylo dne 26. 3. 2014

Kot vsaka stvar se seveda tudi ličila postarajo in izgubijo svojo kvaliteto. Spodaj preveri na koliko časa je priporočljivo menjati določene kozmetične produkte.

Kako pogosto moramo menjati ličila?

1. Maskara

Masakro je priporočljivo menjati na 3 mesece. S tem se znebimo bakterij, ki se pojavijo na krtački pa tudi maskara po treh mesecih redne uporabe postane suha in polna grudic.

2. Senčila

Senčila v prahu moramo menjati na 2 leti, kremna senčila pa enkrat letno. Pomembno je, da redno čistiš čopiče in aplikatorje, ter s tem odstranjuješ nečistočo z njih.

3. Eyeliner

Ob vsakdanji uporabi moramo tekoči eyeliner zamenjati na pol leta, da se izognemo vnetju oči. Barvico lahko uporabljamo dalj časa, saj se s šiljenjem obnavlja in je tako vsakič sveža.

4. Tekoči puder

Zamenjenati ga moramo po enem letu uporabe. Če ga nanašamo s prsti bomo preko njih prenesli več bakterij vanj, kot pa recimo z uporabo čistega čopiča ali čiste gobice. Večina tekočih pudrov ima rok trajanja do enega leta, saj se potem barva in tekstura pudra lahko spremeni.

5. Rdečilo

Rdečilo v prahu ima dolgo življenjsko dobo, saj ne vsebuje vode in olj. Traja lahko tudi do dveh let. Zamenjaj ga takrat, ko vidiš, da je spremenil barvo in teksturo.

6. Šminka

Šminko moramo zamenjati po enem letu uporabe, balzam ali lip gloss pa po pol leta, saj se bakterije hitreje pojavijo v njem.

7. Čopiči

Kozmetični čopiči lahko ob redni negi in čiščenju zdržijo tudi do 5 let. Seveda je življenjska doba odvisna tudi od kvalitete čopiča. Gobice za nanašanje moramo menjati vsak mesec.

8. Lak za nohte

Menjava laka je priporočljiva po enem letu uporabe. Lak po temu času namreč postane bolj gost in težji za nanos, s tem pa tudi bolj neprijazen do nohtov.

Vem da je menjava produkta, ki ti je zelo všeč težka, vendar bo makeup s svežimi ličili videti lepše, pa še izognila se boš morebitnim mozoljčkom zaradi bakterij v ličilih. Poskusi, koža ti bo hvaležna!

25.

03. 2014

 

Pikice

Avtor lylo dne 25. 3. 2014

Pikice

Svoje nohtke lahko na enostaven način popestriš tako, da na barvni lak narišeš male pikice. Izbereš lahko različne barvne kombinacije in tako ustvariš zanimive nohtke.

Jaz sem na podlago, ki sem jo ustvarila z roza BYS lakom narisala pikice z belim BYS lakom. Super kombinacija bi bila tudi recimo modra podlaga z belimi pikami ali pa rdeča podlaga s črnimi pikami - kot pikapolonica Možnosti je seveda neskončno.

In še namig: pikice boš najlažje naredila z uporabo bucike. Del bucike s ploščatim krogcem preprosto pomoči v lak in s tem ustvari male pikice. Na ta način lahko s pikami narišeš tudi rožice. Uporabi domišljijo in veselo na delo!

24.

03. 2014

 

Svetlo modra

Avtor lylo dne 24. 3. 2014

Svetlo modra

Barva, ki bo prevladovala v naši garderobi to pomlad in poletje je svetlo modra. Simbolno pomeni umirjenost, duhovnost in nesebičnost. Ta nežna barva nas bo spremljala na oblačilih, obutvi in modnih dodatkih. Kombinirale jo bomo z belo, črno, sivo, bež in drugimi odtenki modre.

V galeriji spodaj si poglej nekaj artiklov v tej lepi barvi...

Vseh Lylo.si blogov: 13
1 2 3 4


×