LYLO piše blog

28.

02. 2014

 

Obleci se kot Jennifer Lawrence...

Avtor lylo dne 28. 2. 2014

...v tople plaščke!

Obleci se kot Jennifer Lawrence...

Jennifer Lawrence je 23 letna ameriška igralka, ki nas je navduševala v filmih Igre lakote, Ameriške prevare, Hiša na koncu ulice ter ostalih. Vsaj mene s svojim igranjem navduši v vsakem filmu, zato sem se odločila, da jo vključim v današnjo objavo na blogu.

Spodaj si tako lahko pogledaš Jennifer v zimskih plaščkih nevtralnih barv, in sicer v bež, črni in beli. Če si želiš podobne, jih lahko najdeš na Lylo. Pa uživaj!

1. bež

2. črna

3. bela

27.

02. 2014

 

Kaj je dobro vedeti, preden si postrižeš lase

Avtor lylo dne 27. 2. 2014

Kratke ženske frizure so že nekaj časa v modi in verjamem, da te mika, da si jo privoščiš tudi sama. Preden pa to storiš, si spodaj preberi nekaj dejstev, ki jih je dobro vedeti, preden se znebiš svojih dolgih las:

Kaj je dobro vedeti, preden si postrižeš lase

1. Na svoje lase se lahko zelo navežeš, zato moraš res dobro premisliti, preden se odločiš za kratko frizuro. Tudi potem boš najbrž potrebovala nekaj časa, da se nanjo navadiš.

2. Preden izbereš stil svoje nove frizure, bodi pozorna na svojo obliko obraza. Lasje so okvir obraza, kar pomeni, da bo nova frizura seveda popolnoma spremenila tvoj celotni izgled.

2. Daljši lasje so težji od krajših las, zato padejo drugače. Če imaš rahlo valovite ali kodraste lase bo to prišlo veliko bolj do izraza s krajšo dolžino las, saj bodo lažji in zaradi tega bolj skodrani oziroma valoviti.

3. Zamenjati boš morala svoje produkte za nego las. Poleg drugačne krtače, manjšega likalnika in kodralnika za lase, boš najbrž morala zamenjati tudi svoje pripomočke za oblikovanje pričeske, kot je na primer vosek za lase. Po drugi strani, pa boš seveda porabila manjše količine vsakega od produktov

4. Pri sušenju las boš prihranila veliko časa, kar pa ne drži nujno za samo oblikovanje pričeske. Dolge lase lahko preprosto spneš v čop, medtem, ko boš morala krajše lase dalj časa oblikovati. Seveda pa je vse odvisno od tvojega tipa las in pričeske.

5. Za vzdrževanje krajše pričeske boš morala pogosteje obiskovati frizerja. Pri daljših laseh se dolžina ne opazi tako hitro kot pri krajših pričeskah, ki lahko z rastjo las izgubijo svojo obliko.

Če se odločiš za kratke lase, jim boš seveda morala posvetiti več časa in energije. Kar pa se seveda ni problem, saj boš izgledala super!

 

25.

02. 2014

 

Maškareeee

Avtor lylo dne 25. 2. 2014

Maškareeee

Vsako leto se veselim maškar. Predstavljajo konec zime in začetek pomladi, povsod je na voljo veliko dobrih krofov, lahko se spremeniš v karkoli si želiš in še zelo zabavno je!

Če imaš čas, energijo in dobro idejo, si lahko kostum in masko izdelaš sama, še lažje pa je pobrskati po kategoriji pustni kostumi na Lylo. Tam boš našla veliko raznovsrtnih kostumov, mask, lasulj in dodatkov. Nekaj mojih najljubših si poglej v kategoriji spodaj.

Že veš kaj boš letos za maškare?

24.

02. 2014

 

Bleščeči nohtki

Avtor lylo dne 24. 2. 2014

Bleščeči nohtki

Spremeni svoje nohtke v modni dodatek tako, da jih pobarvaš s pisanimi bleščicami. Nohte uredi, kot si si že prebrala v mali šoli lakiranja nohtov, nato pa jih okrasi z bleščicami. Na fotografijah sem uporabila NYX Super Funk lak.

Še veliko drugih različnih barv in bleščic pa najdeš v kategoriji nega nohtov. Tam boš našla tudi druge produkte za svoje nohte, ki jim moraš pozimi posvetiti še posebno pozornost. Mraz in veter lahko povzročita plastenje in cepljenje nohtov, zato jih redno neguj in maži s hranilno kremo, ki jih okrepi.

Vseh Lylo.si blogov: 10
1 2 3


×