LYLO piše blog

31.

12. 2013

 

Silvestrski makeup

Avtor lylo dne 31. 12. 2013

Silvestrski makeup

Za silvestrovo si lahko privoščiš več tako pri modnih dodatkih, kot pri makeupu. Kjerkoli boš - doma, zunaj, pri prijateljih, se lahko naličiš z bleščicami, barvami, črtalom za oči, itd. Seveda pa makeup prilagodi sebi, svojemu obrazu in oblačilom.

Makeup naj bo obstojen, saj ga boš nosila celo noč. Uporabi zlato barvo v obliki senčila na očeh ali laka za nohte. Bleščice dodaj nad oči ali pa namesto senčila. Če boš na očeh uporabila manj makeupa, ustnice namaži z rdečo šminko.

V galeriji spodaj si poglej nekaj predlogov, kaj uporabiti za sijočo silvestrsko noč...

 

30.

12. 2013

 

Ideje za Silvestrovo

Avtor lylo dne 30. 12. 2013

Še en dan manjka do silvestrovega - noč, ko se poslavljamo od preteklega leta in pozdravljamo novega in noč, polna bleščic, lepih oblek, hrane in zabave!! Če še vedno ne veš v čem se boš zabavala, si spodaj poglej nekaj idej o tem, kaj obleči za najdaljšo noč v letu.

Ideje za Silvestrovo

1. črna

Klasična črna barva je idealna za vsako priložnost, saj v njej res ne moreš zgrešiti, še posebej v kombinaciji z bleščicami ali z nakitom srebrne barve. Kar je super pri črni barvi je tudi to, da te naredi vitkejšo, kar pomeni brezskrbno pokušanje silvesterske večerje

2. rdeča

Poleg tega, da je rdeča praznična barva, je tudi barva letošnje zime. Kombiniraj jo s črno in/ali zlato in praznično vzdušje bo zagotovljeno!

3. modra

Kraljevsko modra barva je ena mojih najljubših. Kombiniraš jo lahko z zlato ali s srebrno, če pa ti ni do pretiranega bleščanja, boš super izgledala tudi z modnimi dodatki v črni barvi.

4. bež

K bež oblekici dodaj zlate modne dodatke in tako vsakdanji izgled spremeni v prazničnega. In ne pozabi na zlate bleščice...

Vse obleke na zgornjih fotografijah lahko najdeš na Lylo v kategoriji obleke.

Obleci se tako, da ti bo udobno in da se boš počutila sproščeno. Zabave so namreč namenjene zabavanju, ne pa ukvarjanju z obleko, zato ti svetujem tudi udobno obutev v kateri boš lahko preplesala noč.

Želim ti super, zabavno, veselo in nepozabno silvestrovo 2013!!

24.

12. 2013

 

Božično voščilo

Avtor lylo dne 24. 12. 2013

Božično voščilo

Draga Lylo bralka,

Prišel je, vsaj zame, najlepi čas v letu. Čarobni Božič, ko je vse svetleče okrašeno, v zraku je dobra volja, dan je preživet z veliko dobre hrane in v krogu najboljših ljudi

Ko so vsa darila podarjena in se božična evforija umiri, vidiš, da je najpomembnejši tisti čas, ki ga preživiš ob jelki s svojimi najdražjimi. Zato ti želim miren, srečen in lep Božič, tak, ki ega boš z veseljem spominjala še celo leto.

Izkoristi dan, uživaj in lepo se imej!

 

23.

12. 2013

 

Božični nohtki

Avtor lylo dne 23. 12. 2013

Božični nohtki

Do Božiča manjka le še dan, zato je seveda v zraku že pravo božično vzdušje - lučke, okrašena drevesca, darila, bleščice,... Tu pa si poglej, kako lahko tudi nohtkom dodaš božični čar

Vse kar potrebuješ je prozorni in rdeči lak, pikico laka v črni in roza barvi ter beli lak za poslikavo nohtov - poišči jih v kategoriji Nega nohtov.

Nohte namaži s prozornim lakom, več o tem si lahko prebereš v Mali šoli lakiranja nohtov v eni izmed prejšnjih objav. Ko se lak dobro posuši, spodnji del nohta nalakiraj z rdečim lakom.

Ko se posuši vzemi beli lak za poslikavo, ki ima zelo tanek čopič. Z njim Božičku nariši brado in lase. Zopet počakaj, da se dobro posuši, nato pa kapo na eni strani podaljšaj - tam ima namreč cof Na koncu s črnim lakom nariši Božičku učke, z roznim pa nos.

Če imaš veliko potrpežljivosti in ti gre poslikava nohtov bolje kot meni (verjamem, da večini ), lahko poslikaš vse nohte. Jaz sem ostala samo pri enem, ostale pa pobarvala z rdečo.

Več božičnih idej lahko najdeš na našem Pinterest profilu v kategoriji merry christmas - preveri!

Vseh Lylo.si blogov: 11
1 2 3


×