LYLO piše blog

29.

11. 2013

 

Kakšno verižico izbrati?

Avtor lylo dne 29. 11. 2013

Monoton zgornji del oblačila lahko na preprost način popestriš z verižico. Dobro izbrana verižica lahko popolnoma spremeni tvoj celotni izgled, zato si spodaj preberi nekaj predlogov kakšno verižico izbrati k različnim vrstam oblačil.

Kakšno verižico izbrati?

K okroglemu izrezu najbolje pristajajo krajše in debelejše verižice z veliko detajli.

Zraven oblačil z izrezom v obliki črke V nadeni krajše verižice z obeski ali take, ki so oblikovane v špico.

K ovratniku srajce nadeni kratke verižice z majhnimi obeski ali pa preko ovratnika zapni krajše verižice z več okraski.

K nabranemu ovratniku najbolj pašejo krajše verižice z večjimi obeski ali pa več tanjših verižic hkrati.

Globok izrez boš najlepše poudarila z velikimi masivnimi verižicami različnih barv in oblik.

K puliju nadeni daljše verižice z večjimi obeski ali več daljših verižic hkrati - najboljši učinek boš dosegla, če bodo verižice različnih dolžin.

Prav tako več daljših verižic ali daljše verižice z večjim obeskom kombiniraj z oblačili, ki imajo višji ovalni izrez.

Vse zgoraj prikazane artikle najdeš na Lylo - oblačila v kategoriji majice, verižice pa v kategoriji nakit.

Pa lep vikend vsem!

26.

11. 2013

 

Movembrski nohtki

Avtor lylo dne 26. 11. 2013

Movembrski nohtki

Pred nami je zadnji teden meseca novembra (kam je šel?) in še zadnji čas, da svoje nohtke okrasiš v stilu movembra. Postopek je preprost, potrebuješ samo barvni in črni lak, čopič ter mirno roko

Najprej svoje nohtke nalakiraj z barvnim lakom. Več o tem si lahko prebereš v eni od prejšnjih objav, ki razlaga osnove pri lakiranju nohtov. Ko se lak dobro posuši, na zgornji strani nariši dve mali pikici, eno zraven druge. Nato te pikici preprosto podaljšaj na vsako stran tako, da oblikuješ male brke.

In taadaaa... postopek je končan

24.

11. 2013

 

Čas za puloverje

Avtor lylo dne 24. 11. 2013

Vreme je tipično jesensko z dežjem in nizkimi temperaturami, zato je čas, da se zavijemo v tople volnene puloverje...

Čas za puloverje

Na Lylo jih najdeš v kategoriji majice v skupini jopice in puloverji, kjer lahko izbiraš med več kot 600 različnimi artikli. Najbolj v trendu boš z bordo rdečimi in smaragdno zelenimi puloverji, za kombiniranje pa vedno prav pridejo tudi taki, ki so v črni in bež barvi

Daljše puloverje kombiniraj z opijetimi hlačami ali legicami, krajše puloverje pa kombiniraj z višjim pasom hlač. Puloverje lahko poživiš tako, da jim dodaš večje ogrlice, odlično jih lahko kombiniraš tudi s srajcami, še posebno če imajo ovratnik v kontrastni barvi.

Da te bo pulover grel dolgo časa, moraš zanj pravilno skrbeti. Upoštevaj oznake o negi, ki jih najdeš na etiketi puloverja. Prati jih moraš pri nizkih temperaturah, sušiti pa na ravni podlagi, saj z obešanjem izgubijo obliko. Zaradi istega razloga jih v omari ne hrani na obešalniku ampak zloženega na polici.

Da bi te v teh hladnih jutrih čim manj zeblo ti želi...

...ekipa Lylo

21.

11. 2013

 

Jesenski makeup

Avtor lylo dne 21. 11. 2013

Jesenski makeup

Tople jesenske barve so idealna izibra, ko želiš naličiti svoje učke. Naravni odtenki so super za dnevni makeup, ki naj bo manj vpadljiv in bolj nežen. Učke lahko poudariš v nekaj preprostih korakih:

Na obraz najprej nanesi podlago in s korektorjem zakrij morebitne podočnjake. Nato s tankim čopičem nariši črno črto tik nad zgornjimi trepalnicami. Na zunanji strani tik nad črto nanesi temnejši odtenek senčila, nad njim pa po celotni dolžini nanesi svetlejši odtenek senčila. Nato s črtalom za oči poudari črno črto in jo po želji podaljšaj. S črtalom poudari tudi spodnji del veke, pazi le, da črta ne bo preostra. Na koncu z nanosom maskare poudari še trepalnice.

Za senčenje sem uporabila paleto BYS Metallics, ki jo najdeš na Lylo, med ostalimi ličili...

Vseh Lylo.si blogov: 12
1 2 3


×