LYLO piše blog

30.

10. 2013

 

Halloween nohtki

Avtor lylo dne 30. 10. 2013

Halloween nohtki

Okrašeni nohtki so super dodatek za Noč čarovnic. ''Krvavi'' nohtki so zabavni, strašni, predvsem pa zelo preprosti za izdelavo.

Vse kar potrebuješ je odstranjevalec laka, tanek čopič, prozoren podlak in rdeč lak za nohte:

- Z nohtov odstrani morebitne ostanke laka za nohte in pri tem uporabi odstranjevalec laka brez acetona.

- Nohte nato umij z milom in obriši ter nalakiraj s prozornim podlakom.

- Počakaj, da se dobro posuši, nato pa na konice nohta večkrat nanesi rdeč lak.

- S tankim čopičem odvečen lak s konice nohta povleci proti korenu nohta, da ustvariš videz kapljic, ki tečejo po nohtu.

Počakaj, da se posuši, nato pa uživaj v gledanju Halloween grozljivk, kar pri meni izgleda nekako takole:

(grozljivke pač niso zame )

29.

10. 2013

 

Pajkova mreža

Avtor lylo dne 29. 10. 2013

Pajkova mreža

Narisana pajkova mreža je super popestritev makeupa za Noč čarovnic. Postopek je preprost, mrežo lahko narediš tudi, če nisi spretna z risanjem - če jo lahko narišem jaz, jo lahko nariše vsak! Potrebuješ samo črno in belo barvo za obraz ter dva čopiča različnih debelin.

Najprej s čopičem nariši črte, ki jih povleci od zunanje strani proti določeni točki. Začni zgoraj, da bodo tam debelejše ter tako tanjše proti notranjosti.

Nato s tanjšim čopičem v lokih poveži črte med seboj. Črte naj ne bodo stroge in ravne, da bodo tako izgledale bolj naravne (in še bolj strašne! )

Na koncu pajkovo mrežo osvetli z belo ali srebrno barvo, da ji dodaš malo globine (jaz sem jih dodala predvsem bleščice )

Zaključiš lahko z majcenim pajkom, ki ga narišeš pod mrežo in ga nanjo povežeš z tanko črto, ali pa narišeš še več majhnih pajkovih mrež na drugih delih obraza - uporabi domišljijo!

Jutri pa na blogu ne zamudi nasvetov za Hallowen lakiranje nohtov...

28.

10. 2013

 

Halloween

Avtor lylo dne 28. 10. 2013

Halloween

Halloween ali noč čarovnic je praznik, ki ga praznujemo v noči iz 31. oktobra v 1. november. Čeprav je k nam nekako ''uvožen'' iz Amerike, ga vseeno radi praznujemo v obliki izrezovanja buč in gledanja grozljivk.

Ker pa je Noč čarovnic tudi super priložnost za zabavo, ti Lylo svetuje kaj obleči. Kostume in maske najdeš v kategoriji obleke, lahko pa pravo halloween vzdušje ustvariš le z dodatki, kot so nogavice, čevlji ali nakit.

Več idej si lahko pogledaš na Lylo profilu Pinterest, v kategoriji Halloween, ter na blogu, kjer ti bom v naslednjih dneh pokazala ideji o makeupu in nohtkih za Noč čarovnic.

A te je že kaj strah??

24.

10. 2013

 

Gležnarji

Avtor lylo dne 24. 10. 2013

Gležnarji so del jesenske garderobe, ki jo preprosto moraš imeti. Ne samo, da te ščitijo pred mrazom in dežjem, so tudi super dopolnitev k vsaki kombinaciji.

Gležnarji

Letos jih bomo nosile v rjavi, bež in klasični črni barvi, posebno modni so gležnarji v bordo rdeči barvi. Najdemo jih okrašene z zaponkami, neti in pasovi. Kombiniraš jih lahko s kavbojkami, legicami ter tudi s krili in oblekicami.

Izberi si udobne gležnarje narejene iz kakovostnih materialov, da te bodo grele v mrzlih dneh in varovale pred dežjem. Spodaj si poglej nekaj mojih najljubših, veliko več pa jih najdeš še na Lylo.

Vseh Lylo.si blogov: 14
1 2 3 4


×