LYLO piše blog

29.

08. 2013

 

Želiš še več?

Avtor lylo dne 29. 8. 2013

Obisk na Lylo ti ponuja brskanje med novostmi, branje zanimivih objav na blogu in možnost ogleda veliko, veliko lepih artiklov. Te mogoče zanima še kaj več?

Želiš še več?

Klikni na ikono Twitterja in spremljaj naše vsakdanje čivkanje Informirali te bomo o nagradnih igrah, pokazali nove zanimive izdelke, sporočali novice, itd.

Če te bolj zanima moda brez nepotrebnega govorjenja, klikni na Pinterest, kjer trenutno objavljamo modne kose, ki so idealni za prihajajočo jesen.

Naš drugi blog je Tumblr, ki je predvsem slikovni blog, saj na njem objavljamo navdihujoče fotografije.

Zagotovo pa že poznaš Lylo profil na Facebooku - če ni tako, pa je že zadnji čas da klikneš na gumb ''like''

Veseli bomo tvojih komentarjev, slik, mnenj in informacij, ki jih lahko deliš z nami kadarkoli in kjerkoli - saj veš - every day is a fashion show and the world is your runway. Uživaj!

27.

08. 2013

 

Poletna oblekica jeseni

Avtor lylo dne 27. 8. 2013

Temperture se iz dneva v dan nižajo, in čeprav se nočeš posloviti od poletne garderobe je vsaj zjutraj in zvečer čas, da se oblečeš bolj toplo. Spodaj si poglej nekaj idej, kako poletno oblekico nositi tudi v malo manj poletnih dneh.

Poletna oblekica jeseni

Eleganco lahko ustvariš, če poletni oblekici dodaš črn suknjič in črno torbico. Obuj bolj zaprte salonarje, ki so super za bolj hladna jutra in večere.

Črno oblekico lahko poživiš s pisano jakno in živobarvnimi uhani. H kombinaciji dodaj višje salonarje.

Živo turkizno oblekico kombiniraj s črnim suknjičem in črnimi čevlji, za poživitev izgleda pa dodaj turkizno torbico.

Vsa oblačila in obutev iz zgornjih kombinacij najdeš na Lylo, kjer je možnosti kombiniranja še veliko več - veselo brskanje!                                                                                                                                                   P. S. upam da ste vsi imeli najlepše poletje in da ste si nabrali veliko energije za prav tako najlepšo jesen

 

25.

08. 2013

 

Mašnica

Avtor lylo dne 25. 8. 2013

Mašnica

Moja nova najljubša obutev so balerinke z mašnico - lepe, mehke in udobne, poleg vsega pa še zelo srčkne Ob nižjih temperaturah, kakršne so današnje, je treba prstke na nogah zaščititi in tako odprte sandale zamenjati z zaprto obutvijo. Balerinke so za to super, veliko različnih barv najdeš na Lylo v kategoriji obutev.

Žal pa so balerinke popolnoma neuporabne v dežju, kar sem na neprijeten način dojela danes. Ker pa poletja še ni konec, pričakujem še veliko lepih in suhih dni, tebi dež pa: pa-pa

23.

08. 2013

 

Casual Friday

Avtor lylo dne 23. 8. 2013

Po dooolgem tednu preživetem v krilih in hlačah, se prileže sproščen petek, a. k. a. casual friday

Casual Friday

Casual friday je trend, ki se je začel okoli leta 1960 in 1970, ko se je uslužbencem dovolilo kršenje pravil oblačenja, da bi s tem dvignili vzdušje v včasih zadušljivem pisarniškem okolju. Trend se je začel v Kaliforniji ter v Kanadi, in se je hitro razširil v druge dele sveta. Namesto oblek, belih srajc in kravat so tako lahko oblekli bolj udobne kavbojke in superge. Zakaj se ne bi tega trenda držali tudi mi?

Osnovno pravilo je udobje, zato obleci udobne široke hlače, ali pisane trenirke. Če pa želiš tudi udoben zgonji del, na Lylo poišči super komplete ali kombinezone. Dodaj še udobne čevlje in uživaj v sproščenem vzdušju! (ponedeljek bo namreč prehitro tu )

Vseh Lylo.si blogov: 11
1 2 3


×