LYLO piše blog

29.

07. 2013

 

Sandali s perlicami

Avtor lylo dne 29. 7. 2013

Sandali s perlicami

Poletje je edini letni čas, ko lahko pokažete svoja stopala in jih dodatno polepšate s pisano obutvijo obogateno s  kristalčki, bleščicami, perlicami,... Zakaj ne bi tega tudi izkoristili?

Moji trenutno najljubši sandali so okrašeni z belimi, črnimi, sivimi in zlatimi okraski ter zato idealni za kombiniranje k živobarvnim poletnim oblekam.

Drugi razlog, zaradi katerega so to moji najbljubši sandali je njihovo udobje. K temu najbolj pripomoreta rahlo dvignjena peta in usnjen podplat, ki je mehek, diha in ne drsi, zato so idealna za večerna sprehajanja ob obali (preverjeno )

 

Svojim stopalom privošči udobne sandale in uživaj na dolgih sprehodih.                                                        In kdo pravi da udobne stvari niso lepe stvari? Dokaze o nasprotnem si poišči na Lylo

26.

07. 2013

 

Poletna osvežitev

Avtor lylo dne 26. 7. 2013

Poletna osvežitev

Ob tako visokih temperaturah kot so današnje, se je super ohladiti v morju, jezeru, bazenu, ali pa kot v mojem primeru - v hladni reki. Namakanje nog v mrzli vodi me je res osvežilo, za plavanje pa bi raje izbrala kaj drugega, vsaj malce toplejšega

V taki vročini ne pozabi piti veliko vode, uporabljati kremo za sončenje in obleči kaj lahkega in udobnega. Jaz sem izbrala sivo športno oblekico iz bombaža, ki je koži prijazen in zračen.

Oblekico poišči na Lylo med ostalimi športimi oblačili.

Uživajte v poletju in lep vikend vsem!

25.

07. 2013

 

Kombiniraj čevlje in torbico

Avtor lylo dne 25. 7. 2013

Barvno ujemanje čevljev s torbico je vedno priročno, sploh zato, ker se tu res ne da zgrešiti - obleci katerokoli oblekico, hlače ali majico, dodaj barvno ujemajočo obutev in torbico in (...taadaam!) oblečena si v stilu

Kombiniraj čevlje in torbico

Romantične duše izberite torbico v nežno roza barvi ji dodajte ujemajoče rožaste sandale v prav taki barvi.

Ljubiteljice klasike izberite črno torbico in črne sandale, oblačila pa naj bodo v bolj živahnih barvah, da se izognete monotonosti.

Moderne mornarke izberite modro torbico in prav tako modre sandale, kar lahko odlično kombinirate s črno in belo barvo. Za pravo mornarsko opravo pa dodajte še črte.

Za kombiniranje so meni najbljubše nevtralne barve. Čevlji v tej barvi naj bodo udobni, torbica pa velika, saj boste, verjemite, to kombinacijo velikokrat uporabile

Žive barve neona so to poletje nujne. Torbica in sandali v neon barvah bodo popestrili vaš izgled in vam dali veliko energije.

Zgoraj je izbranih nekaj idej, ostale pa poišči na Lylo v kategoriji torbice in v kategoriji obutev. Izberi sebi najljubše barve in jih veselo kombiniraj z ostalimi.
 

23.

07. 2013

 

Srčki

Avtor lylo dne 23. 7. 2013

Srčki

Čeprav sem že čisto prestara za to, sem še vedno nora na punčkaste rožice, zvezdice, pikice in... srčke!! Zato si lahko predstavljate moje navdušenje ob tej srčkani oblekici, ki je spredaj elegantna in resna, zadaj pa se pokaže velik izrezan srček (čist cute ).

Mali detajli delujejo mladostno in sproščeno, omislite si jih kot modne dodatke ali natisnjene na oblačilih. Izbiraš lahko med sončnimi očali, majicami, torbami, nakitom,... Za še več ponudbe pa pobrskaj na Lylo.

Prebudite otroka v sebi, oblecite kar vam paše in ostanite zaljubljeni!

Vseh Lylo.si blogov: 11
1 2 3


×